Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Listo malo ppruje na viberu od svalerke i tako to zavrsi.
mora da je polahko vozio
pa je li Josanica ili Vogosca ?
Autoputevi u Bošnjaka
Aa da ne pominjem kakav bi opasan problem nastao da se baš na tih 100-150 m sužene ceste mora zaustaviti pokvareni auto ili kamion a ne može se baš svaki otkotrljati do proširenja? Sve k'o fol da se nešto uštedi!
Pa dokad više!? Stalno udesi na istim mjestima na autoputu Sarajevo-Zenica, "milion" puta sam skrenuo pažnju na ta neprirodna suženja ali sam uvijek od "pametnih" Klixovih komentatora dobijao minuse! Pa eto Klixovci, sad mi recite da li je ovo normalno, malo-malo udesi na istim mjestima zbog "uštede" od 1 metra asvalta! To je već nekolicinu koštalo i života jer niko ne očekuje iznenandno, bezrazložno suženje na AUTOPUTU! Toga nigdje u svijetu nema!
vidi jarane nije tu u pitanju suženje, nego je u pitanju spoj mosta i asfalta koji je loše urađen i bukvalno tu ima rupa. ti kad naletis sa autom malo brze ona te izbaci, odnosno zadnji kraj auta kao lakši ti pobjegne. ima znak za brzinu 90 na sat ali svako ide brze. ja sam prvi to naucio na svojoj kozi i vidis ni dan danas to nisu napravili jer bi neko trebao odgovarati za učinjeni propust.
@adismujcic Zašto bi tu uopće bilo 90 ograničenje, zato što su STVORILI crnu tačku na autoputu! Mali trenutak dekoncentracije i već si na ogradi kojoj tu nije mjesto i niko je ne očekuje! Ko se vozi često on to zna, ali stranac ili neko iz drugog kantona to ne zna! Potpisujem da se tu može proći sa 200 na sat, naravno gledajući isključivo u cestu a ne po livadama, mob, suvozačici, CD-ovima, sendvićima... Autoput je za brzu i bezbijednu vožnju a ne za CRNE tačke!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
polahko ljudi
@lucky s. HHHHHHHHHHHHHHHHHraknem te
@lucky s. ko te je3e kad ne voliš H
Nek si ga uredo roki ;)