Pa dokad više!? Stalno udesi na istim mjestima na autoputu Sarajevo-Zenica, "milion" puta sam skrenuo pažnju na ta neprirodna suženja ali sam uvijek od "pametnih" Klixovih komentatora dobijao minuse! Pa eto Klixovci, sad mi recite da li je ovo normalno, malo-malo udesi na istim mjestima zbog "uštede" od 1 metra asvalta! To je već nekolicinu koštalo i života jer niko ne očekuje iznenandno, bezrazložno suženje na AUTOPUTU! Toga nigdje u svijetu nema!
Dok ljudi ne nauce voziti u svojoj traci brzinom pri kojoj mogu kontrolisati vozilo za koje su se prethodno potrudili da je tehnicki ispravno i ima solidne gume. Eto do kad. Ne kazem da nisi upravu za suzenja, ali evo i ja prodjoh milion puta pa me nije ''iznenadilo'' nikakvo suzenje jer vozim izmedju dvije linije unutar kojih na APu ima dovoljno prostora da vozim tenk a ne obicno auto.
vidi jarane nije tu u pitanju suženje, nego je u pitanju spoj mosta i asfalta koji je loše urađen i bukvalno tu ima rupa. ti kad naletis sa autom malo brze ona te izbaci, odnosno zadnji kraj auta kao lakši ti pobjegne. ima znak za brzinu 90 na sat ali svako ide brze. ja sam prvi to naucio na svojoj kozi i vidis ni dan danas to nisu napravili jer bi neko trebao odgovarati za učinjeni propust.
Prikaži sve komentare (22)