Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je izdao naredbu da se rade tuneli Vranduk bez adekvatno obezbjeđenog alternativnog pravca trebao bi krivicno odgovarati a diplomu mu poderati. Iz moralnih razloga ministri saobracaja kantona, Federacije i BiH bi trebali podnijeti ostavke.
Ja maloprije proso tom obilaznicom,znaci covjek je spreman da izbjegne rupu ici direktno na kamion koji mu sa 20 m ide iz kontra smjera, i ne jedan, bukvalno svi voze bez usporavanja, pa sta kome dopadne, rupa, cesta ili kanal.
Meni je malo glupo da se autobus pun djece nekome sklanja na rizičnom putu. Vozač je trebao da signalizira automobilu da se skloni. Opet, pitanje je da li je to bilo moguće, a sve zahvaljujući Cestama Federacije.
Vozač tipkao telefon sigurno. Koji debil moraš biti ovde da sletiš moja majko mila
Nista ne b rinite , milicija ce pukanti kaznu vozacu busa i to je to, milicija radi svoj posao
Valjda je bio uvidjaj ....ili će novinari vršiti uvidjaj a hejteri suditi ...
Ovo bi trebale i SIPA I OSA I MUP ODGOVORNE IZ AUTOCESTA KONACNO STISNUTI ZA VRAT I ODGOVORNOST. TUGA I JAD STA SE RADI I KO OVAKO GRADI.
ja ne znam sta vise ova vlastreba da uradi i jos koliko djece da ubije da bi ovaj narod shvatio da su oni tu samo da nas pljackaju i unistavaju njima je prece ukrasti 2cm asfalta nego zivoti nase djece fujjjjjjjj
Sta kaze ministar na ovo
Sva pljacka i lopovluk SDA ce doci na naplatu, nazalost ispastat ce nevini kao i uvijek, krimosi i profiteri i njihova djeca se vozaju i najskupljim autima
Nema ova banda srca ni za djecu.oni su vec ovakvim postupcima pobili na hiljade djece u ratu !!!! Spasavaj makar djecu od ovih Bandita--Protestuj Moj narode stoko na putu do Klaonice !!
SDA jase li jase, a ovcice 25 godina za istu SDA glasaju. Pu! Je li neko jos treba poginuti da shvatite sta radite od ove napacene drzave glasajuci za tu mafiju iz SDA?!
Mjesto Jelina autobus Jelinak ? wow nekad me stvarno život iznenadi sa čudnim koincidencijama...
Prosto mi je nevjerovatno da je teren pripremljen i dovoljno širok kako bi se nesmetno kretala vozila iz dva suprotna smjera, a da je asfaltirana u suštini 1 traka, i da bi se dva automobila mimoišla, oba moraju jednim dijelom da siđu sa asfaltirane, na makadamsku površinu.
Onaj ko je uzeo pare za asvaltiranje tog dijela puta treba da odgovara jer je to skoro pa kozija staza sa asvaltom debelim 3 cm