Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovaj dio ceste je dramaticno los a niko nista ne preduzima da se popravi asfalt je propao a narod se zaleti jos kad je mokro slijedi izvrtanje..
samo pun gas sumaheri puna vas je crna hronika a mi sto komentarisemo ovaj clanak ne znamo pravi razlog slijetanja auta samo nagadjamo mozda je covjeku cigara ispala :D hahaah
Vazda fol negdje žure i ugrožavaju ostale normalne vozače. Neki dan silazeći od M Dvora Pasat nešto šatro crveno di (valjda u toj crvenoj opsesiji ga stid da vozi normalno) ulijetao je ljudima u makazice, napravio je jedno 22 prekršaja u minuti, kontam hajd čovjeku se žuri možda u hitnu nedo bog ili slično, kad nakon 50-tak sekundi (eto koliko je dobio na vremenu) izlazi papak na Č-vili popeo se na trotoar i ulazi u pekaru valjda požurio na kifle. eto ti debila. trebo sam ga snimit kontam i pustiti papka na youtube da ga svi vide, ali kontam goni ga u p.m.
idiotizam brate da smo svi sumaheri nebi mogao proci od udesa
Imam babo sta boksat cijelu heFtu
Ako je sletio, ocigledno je letio
sta je ovo nema golfa II?
nema ga jer se nisam vozio sinoc :D