Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
R.I.P E moj druze gdje ti ostavi kosti!
@1dis Brate tuga je to svakako mada je se kod nas tako kaze!
pa ako je pravi amer njegove kosti ce transportirati za USA,a ako je dijaspora,tu mu je i mjesto u svakom slucaju rahmet mu dusi
Boze, sto ti je reci sudbina. Dodjes iz USA da uzivas i okonca ti se zivot u jednom Glavaticevu :( Tuga! R.I.P.
to je zivot,nikad ne znas gdje i kako,zato je ovo samo sranje ,pravi zivot je na onom svijetu
Ma o kakvom padu s litica pricate? Covjek je vozio sa zenom i dvojicom prijatelja, nije bilo automobila, pao, umro. Imao je preko 65godina, mozda ga srcani udar stigao, radice se obdukcija i znat vise. Kako mozete pisati o padu s litice ili udarcu automobila. Vrijeme je danas bilo pretesko a u tim godiba bi bilo pozeljno pratiti biometeorolosku prognozu...
Žao mi je čovjeka ali bicikl je posebno danas opasna rabota, ovo po planinama , niz sokake sarajevske, niz Džidžikovac, Širokaću, Žagriće., niz Bjelašnicu. Ja sam vozio bicikl od 5 - 9 godine i to jednom sedmično, naime bio je samo jedasn bicikl u cijeloj mahali. Da mi se ne naljute Vratničani, Bistričani, Toka-Džekavci... moja mahala je bila na M. Dvoru, sve ravnica... i onda ponedeljkom kažu Hamo evo jedna runda, na tebe je red danas.
Proletio šleper nizbrdo vjetar ga srušio, garant, kad ideš autom pa kad šleper krene niz brdo osjetiš da jašeš na vjetru u autu kad se mimoilaziš.
sta ima jahac vjetrova hahhahahahhah jebivjetar😂😂😂
@Oskarovac kakav sleper bgt u glavaticevu?
Pa bolan ne(bio) gdje ces iz Amerike u Konjic?
Bem ti rakiju kad je svako pije!!!
Lupate svasta ljudi. Glavaticevo nije uopste na cesti M-17 a ovdje vidim da vec neki pricaju o Ivanu i tako nekim mjestima koja se nalaze na M-17. Glavaticevo je udaljeno oko 20-25 km od Konjica i pripada rurarlnom dijelu Konjicke opstine. Ne kazem da necija nesavjesna voznja nije uzrok njegove tragedije ali tim dijelom puta u ovo vrijeme vrlo mali broj auta prolazi a put je za neiskusne sam po sebi opasan i trenutak nepaznje moze dovesti do katastrofe kao sto je ova.
Što ti je naša Bosna, ljudi oz Amerike dolaze da ginu u njoj.
Kod nas je nesigurno u autu, a kamoli u na baciklu. Najsigurniji su u šleperu.
Sad ce nas amerika napast
Akcize su pojeli, a ostadose Austrougarski putevi, a uvodjenje novih je kako vladjuci navode najveci uspjeh postojece koalicije na drzavnom nivou.
Tko bi mene natjerao da se u americi natakarim na paciklo... U mojoj avliji mi mrsko
Poznavajuci nase vozace neko bi trebao odgovarati za UBISTVO!Ne vjerujem da onako iz cista mira bi sletio bas tu..nema sanse.
ma evo gledam svaki dan nece da vozi mimo ceste,a ima staza za bicikliste i haj ga ne udari. natakari se ko svi sretni.
Ako je adrenalinski uzivaoc biciklizma,pa i razumijem u suprotnom,gdje ces tu voziti,pa i auta jedva manevrisu.
Sigurno je bio istraumiran vozilima koja tik do desnog ruba voze velikim brzinama neprilagodjenim stanu na putu (krivine, tuneli, naseljena podrucja...) :/ Niti hoce niti imaju gdje se ulijevo pomaknuti da SIGURNO zaobidju bicikliste...