Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smeta im kad čovjek radi svoj posao, smeta im kad čovjek ne radi svoj posao... Ovdje baš ne možeš ugoditi ljudima, nije bitno kolika je plata, ako pristaneš na to, radiš svoj posao onako kako dolikuje i najbolje što možeš. Svaka čast Aldine i brz oporavak!
Koliko sam ja to puta pisao ovdje...kad policija udara klosara ne valjaju i treba ih kazniti jer i klosar ima dusu i svoja prava, kad klosari otimaju po ulici ne valja sto ih niko ne udara, poziva se na javno vjesanje...to ti je kod nas tako i vazda ce tako biti...
krajišnik je to 👏👏💪💪
Trula vlast..trulo dtustvo,ovde srece nema..ko god moze nek bjezi iz ove jebene drzave. Ne zivi se od patriotizma..
Dobice za nagradu vocni sok i kilu banana, cim te zakrpe opet na teren i budi meta.
ima određenih zdravstvenih problema. ? pa pitajte čovjeka šta je razlog, sigurno je imao neki razlog. Najlakše je reći lud.
Zelim mu brz oporavak i sad najbitnije adekvatnu post operativnu terapiju !
securitas agencija jel mislite da ce gazde u Svedskoj znati za ovo...sefovi imaju po 3 hiljade platu a radnici 500 km, pa dignite makar taj sat na 3 marke da djeca ne ginu dzaba
život je život ali i 6 stoja je 6 stoja. Hešteg bravokonju
Budala
Hvala Bogu.
Lijepa vijest,brz oporavak i sve najbolje.
Ovom momku obavezno najviša državna priznanja dodijeliti!
Drzi se legendo, svaka cast za hrabrost. Pravi si heroj💪💪💪💪💪💪💪