Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u zadnjih 8 god ja se ne sjecam ovakvih akcija po Sarajevu , e sad pitanje koliko je pogana SDA imala procenat na ovo trziste droga ?
Ma ne sikiraj se ti nista, brzo ce i ovi legalizovat, dok sklonu ove sto im smetaju, pa da onda mogu oni legalno raditi..
Kakav procenat kada su ga oni i dilali hahahah
Grad pun spoda i horsasa oni se trave uhvatili. Joooj zemljo progutaj nas.
Cisti dokaz da sda dilerska stranka
Kada država nema hrabrosti suočiti se sa pravim kriminalom onda im je trava jedini izgovor za napumpavanje godišnjih izvještaja policiji i sudovima. Najkorumpiranja smo država u Europi i zemlja smo kriminala i ovo nije uspjeh nego neuspjeh države koji se prikazuje kao uspjeh pa eto ko nesto rade. Dabogda je sutra legalizirali pa da vidimo onda izvješće o radu i stvarne reultate
Opet ganjanje dilera I sitnih klosara, kao SIPA nesto vazno radi. Tako je uvijek kad je na celu sipe Dodikov covjeka.
Ma trpate u zatvore i ne puštajte godinama,.,, ebo vas zakon, uništi ste dtžavu
Jos jedno klasično bacanje prašine u oči , ko lafo oni zaplijenili a njihova trava .
Respekt SIPA👏
Za sta respekt? Sto su uhvatili ove sa marihuanom koja ke legalna u svim normalnim drzavama, a pun Marijin Dvor horsqša i spidaša. Mup KS je najtolerantniji u regiji. Ne peglaju nikkga bez razloga.
Ja padavina ovih dana, auuuu....
Pustite se marihuane bolan, to je priroda, sleperi kokaina, heroina i ostalih ko zna kakvih droga je na ulicama, prolazi kroz drzavu oni ljudima cajeve otimaju
ode cojena vutre gore
jaoo kontam bice 50, 100 kg, ono bijednih 16 kila. hah palo nista dok su bake i dodo prenijeli preko druge strane 16 tona u isto vrijeme... vazda po sirotinji pa hajd.
Toliko ja islusim godišnje
ja lanca a sta je sa teskim drogama to ko fol nema a grad pun....
Joj narko lanca, marihuana skoro svugdje legalna
Vrhunac dometa policije, trava