Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J..te mi trgovce ski opremom hapsimo a kriminalci šetaju a snijega niđe
Sve dok se utaja poreza bude pravdala bilo kome ova država će biti bijeda i jad...
U šŠirokom se može sve kupiti ali izgleda tamo sve regularno
U istom trenutku se peru milioni,smisljaju kradje na tenderima,trose pare od akciza,a granica je suplja ko svicarski sir.Iskreno se nadam da ce se protektorat ugasiti do nove godine
CIM NISU NAPISALI IME I PREZIME, KAO I TETKE MU IME, ZNAJ DA JE ILI POSRBICA ILI POHRVATICA! BOSNJAK SIGURNO NIJE!
I sta sad? Treba ove pustit da i oni milione utajuju
Ima hiljade takvih na Facebooku i Instagramu koji prodaju i šalju brzom poštom. Narucis za 20 maraka i ne dobiješ fiskalni račun.
Ovo ide u rubriku "Crni sport
Roba ušla iz EU preko vaših službenika koji puste kombi za 50€.Evidentno se ne možete boriti sa vašim službenicima onda morate urediti pošte,tj.donijeti zakon da robu u pošti mora pratiti fiskalni račun.Nažalost internet je sada 20% prometa.Nemate resurse da se borite sa tim,previše se raširilo,a zašto bi radio za milju kad internetom na crno zaradi tri.Spava duže,na birou je,zdravstvo,bez stresa,obaveza.Nije ok prema nama koji prodajemo i izdajemo račune.
NA STA JE TUZILASTVO SPALO, GANJA SITNE PRESTUPNIKE... U PAUZAMA IZMEDJU POLITICKI PORUCENIH PROGONA KRUPNIJE RIBE...
kad ce biti prodaja od strane UIO?
Smijesno je to cime se oni bave pored tolikih utaja poreza u ovoj drzavi. covjek je regularan, bori se da obezbjedi sebi egzistenciju…bolje i to nego da je zaplivao u politiku i postao uhljeb. Skijanje je skup sport i ja sve ove sto prodaju po garazama i olx-u vidim kao olaksicu obicnim ljudima da mogu djeci priustiti opremu i izvesti ih na planinu…
Vuko par godina polovno iz Evrope donosilo mu otkupljivo i trgovo i sad zatvor. Čovjek unapređivao skup sport kod mladih podsticao a sad ga političari kriminalci zatvaraju zbog toga.
Kakav paradoks, snijega ni na mapi a ono hapsi čovjeka koji prodaje ski opremu
Koji strucnjak procijeni vrijednost polovne robe? I sta, da sve proda drzavi ide 10%, znaci 7500 KM. Toliko Meteopolis moze nakucati za par sati, ako nisu dupli racuni! A nista nije ni prodao jadan, grama snijega nema!
u pravu si milijardu posto, jedan konobar u SCC u izbaci 5000 pazara, on dnevno bude dobar samo od tog objekta nekoliko hiljada KM, znaci ciste zarade. utajio milione dobio godinu dana koju ce uredno platiti sa pokradenim parama i nece odlezati nista. smijurija majke mi, ali mi smo tu i glupi i krivi..ako nece milom treba silom kako samo i znaju
A leglo dvije milijarde na racun UIO, gradjanima nula, samo pune budzet, i kome to ide, ko to trosi?
Kako i na koji način je unio svu tu robu ?
Ma bolan ne bio, pa vidiš da je to polovna roba. Carinu i porez je davno već neko platio.
E jes vam neka akcija...
Sitna je to buranija.. Pustite čovjeka neka se snalazi.. Bar ne pridaje drogu i nije u politici.. Kada se budu hapsili mafijaši na vlasti što su pokrali milijarde KM, onda bude nade za ovu nesretnu zemlju..
Zato svercane cigare mozes prodavati na standu na sred ulice, niko te ne dira.
Bravo!!!nije ih stid ovo objaviti.