Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazna predvidjena za ovakve zlocine ne bi ni u snu trebala da bude od 10 godina vec od bar 50 pa na gore do smrtne. Uzas i nacin ubistva i ovaj zakon!
I raspravlja se treba li ili ne doživotna kazna, zapravo treba smrtna kazna za ovakva krivična djela, vjerujem da bi onda barem dva puta razmislili prije nego bi ovako nešto uradili.
Ne radi se o 225 KM, poznajem i zrtvu i napadaca. Oni su pronasli 225, kasnije je u kuci pronađeno 50.000 KM. Dakle, djeca su znala da ima pare. No, nijedan iznos neopravdava zlocin bilo to 2 marke ili 2 miliona, niko ne zasluzuje da bude lisen zivota na tako brutalan nacin. Ne ponovilo se nikad nikom !
Citat: Halepića se tereti za krivično djelo ubistva iz koristoljublja. A sto terete zrtvu? Ili opet google translate ne radi?
e jeste mange, covjeka od 85 godina napasti, radi pisljivih 200 i kusur maraka...kako bi vas ja poslala da kopate kanale barem jedno dvajes godina .......
legalizovat posjedovanje i nosenje oruzja odnosno pojednostavit postojecu proceduru i gotovo. Zivimo u drustvu gdje ce te neko ubiti za 20 KM