Napad na navijače iz Tuzle
0
15 uhapšenih zbog paljenja autobusa
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate sta vi go-vna BOSnjacka!!Kad god prodjem kroz Sarajevo !!a imam HR ZASTAVU NA AUTU nitko mio nesmije ni da pridje gledaju krunicu na retrovizoru i samo psuju!!A gdje ste tu da vam mater nabijem manji ste od zrna gamad Bosnjacka!!Dodjite opet na more i vicite BABO BABO prvog kojeg uhvatim stavit cu mu kolac sa raketom za usranu mahalu!! BOGI HRVATI
meho bih nikad neće bit vaša mater ti pogansku
nek su im ga spalili pa nek opet navijaju
Ljudi ala sam se najeo corbastog pasulja \"graha\" sa svezim lukom, uffff!!! Nego sta sam hteo da kazem? O da, dok ste vi palili autobus, ja sam bio u poseti Mostaru ali drugom namenom. Zenska je lepa, ma Monika Beluci joj nije ravna. Prava lepa Mostarka \"polutanka\" mmmm. Pa sada sirimo \"bratstvo jedinstvo\". Dobio sam upalu misica,\"izvozala me \" lezeci , stojeci. Zaljubili smo se! \"Vozdra\" Bosno-Hercegovci!
Ti ustvari mrzis one koji mrze autobuse, jesam li dobro shvatio?
@ cro boss: sestre ti se na_k_aram.. mrzim vas nenormalno (skutore kamenajre)... djubrad skutorska!
Ma poznato je da Hrvati mrze autobuse jos od II svjetskog rata!
Steta autobusa, bas je bio gotivan, da mi se bilo provozati loma!
Je li ovo autobus iz \"Ko to tamo peva\"?
Sve pohapsi , oni misle da i oni mogu paliti...Pa dragi moj Haze valjda znas da to samo mi bosnjaci imamo pravo ,po serijatu ! Nego sve pohapsiti i na dugogodisnju robiju...///
GRANATE NA HRVATE
@zadom- potpisujem sve! ZDS
Stoka ustaska, sto to nisu pokusali kad su Grobari otisli dole?
a jeste se k.určili prošle godine i degenečili djecu koja su došla u tuzlu, porazbijali auta i buseve i kontali da vam se bumerang neće vratiti? sve se vraća-sve se plaća, idući puta pamet u glavu! p.s kakva bola priča, čuj đe su ultrasi bili kad su fukare izašle iz busa?? :D pa ime vam i priliči, sve sam gledao sa balkona i snimio, fukare su uletjele u prve kafiće i tražile zaštitu, ni usain bold ih ne bi stigao kako su bježali, nos\' vas belaj sve od reda, čuj pošli se još i šaketati!? hahahaha kraljevi ste majke mi moje!
UHAPSENI TREBAJU PLATITI ODSTETU,AUTOBUSA ,A SVIM ISPREPADANIM PO PO 5000 KM I SVAKOM KO JE UCESTOVO PO 5 GODINA ZATVORA JEDINO TAKO SE MOZE STOKA SMIRITI.