Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi hrvat ako nisi HDZ, odnosno nisi musliman ako ne glasas za SDA i nisi srbin ako nisi SNSD.
Moglo bi biti tako, samo to musliman promjeni u Bošnjak........ Musliman je vjerska odrednica. Musliman je i Arap i Turčin i Bošnjak i tako dalje.
Nema labavo sa Bugojancima, svi su oni Dzevad MLAĆO i Selmo CIKOTIC. Najvise izdajnika i jataka kod Bosnjaka ima Sarajevo. Tu se fgr dodvorava onima koji su 4 godine masakrirali preko 11 hiljada Sarajlija i preko 50 hiljada ranjenih. Za razliku od Sarajevskih jataka, raduje me ostatak BIH koji NE ZABORAVLJA PROSLOST
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Proveo sam 47 mjeseci u Armiji BiH da bih živio u zemlji čiju vlast hrane i održavaju događaji kao što je ovaj - mržnja, strah, netrpeljivost, krkanluk i zatucanost na svim nivoima. Nisam vjernik, ali se stvarno nadam da će im neko nekad negdje suditi za ovo što su nam napravili.
Fasizam , a sta drugo reci.
sve je jasno cim vidite ovog Zelica na slici..... slika vrijedi vise od hiljadu rijeci
Koja su .ovna ovi nacionalisti to je za ne povjerovati.
Ja bih zabranio ulazak svim nacionalistima, pa makar i bankrotirao!
Taktika fundamentalnih nacionalističkih stranaka je zasnovana na ideji Gebelsa koji je koristio izmišljanje situacija da bi pokretao narodne mase
Ako si vec rekao " kod mislimana",trebao.si isto reci "kod nas katolika".
HDZ nastavlja tradiciju zadrtih komunista, i njeguje jednopartijski sistem i rigidni boljševizam.
Svi ste vi izdajice.. izdajice. Kukavice i pametnjaci
Ove partije bi mogle malo sjest i sutit. Treba vam sve zapalit jer vi ste izdajice slobode
treba poslati selmu cikotića da vidi šta je problem sa tim zelićem, on bi to sredio brzo
To što mu je mama predsjednica Naprdka i dala mu na korištenje prostorije ispod svake cijene nema veze s ovim. Nimalo!!!
Opet majorizacija i ugrozenost na djelu. 10% konstitutivni narod, nigdje racuna ni pdv-a, svaki drugi u vlasti a drzava im ne valja. Da BiH nema bili bi i goli i bosi.
Za nepoznavaoce situacije. Prostor zjapio prazan jer zgradom upravlja udruga na cijem je celu majka vlasnika kafica. Niko drugi nije mogao iznajmiti prostor dok njen sin nije odlucio to napraviti i to sredstvima koja nisu njegova, nego udruge kojom uporavlja njegova majka. Imamo sukob interesa, uzurpaciju drustvene imovine i same udruge, jer je doticna gospodja nedodirljiva. Tu sigurno ima posla za SIPU i poreznu inspekciju.
Predsjednica Podružnice Bugojno Dubravka Vukadin, vlasnik kafica njen sin Jure Vukadin!!!
Tesko je (i cesto skupo) biti covjek kad si okruzen majmunima. Ipak, cijenim sto nisu popustili pod pritiskom. Kad me put ponovo nanese u Bugojno, eto me na kafu!
@HejBa Za nepoznavaoce situacije. Prostor zjapio prazan jer zgradom upravlja udruga na cijem je celu majka vlasnika kafica. Niko drugi nije mogao iznajmiti prostor dok njen sin nije odlucio to napraviti i to sredstvima koja nisu njegova, nego udruge kojom uporavlja njegova majka. Imamo sukob interesa, uzurpaciju drustvene imovine i same udruge, jer je doticna gospodja nedodirljiva. Tu sigurno ima posla za SIPU i poreznu inspekciju.
Šetnjom kroz Bugojno imate osjećaj da ste u Rumuskoj seoskoj provinciji naseljenoj Romima. Novi nivo bijede u BiH je srednjobosanski kanton. Ali bitno je da su i dalje u fokusu ratne priče i zaostavštine.
@PJMesnicaDzulza Očito nisi bio u bugarskim i rumunskim provincijama. Otiđi pa ćeš vidjeti za koga su i kako oni montekarlo. Glavni grad nije mjerilo ničega. Još Čaušesku nije izašao iz kostiju. Bugari imaju genetski problem.