Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko želi sa 110 hiljada glasova da ima 33% političke moći u državi, da hrvatski glas vrijedi ubjedljivo najviše u BIH, ko da su ostali niža bića.
@GospodinMiki Potpisace hrvati arbitrazu sa slovenijom , pa puj pike ne vazi . potpisace vlasi da postuju hag pa puj pike ne vazi .
Naravno, smiješna je ta ravnopravna zastupljenost i onda se neko usuđuje pričati o majorizaciji...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lik sjedi u Saboru Republike Hrvatske i istovremeno uzima 7-8000 maraka u BH. Da je kako treba ti bi davno bio na robiji klempo
Parazit i pokvarenjak
NIJE UKIDANJE već umanjenje ovlasti. Tražio si idiote i dobio!
UKINUTI DOM NARAODA NEGO STA SAMO KRADETE BOGU DANE UZIMATE DNEVNICE ZA NISTA ZNACI NISTA VI NERADITE LEZIHLJEBOVICI
gremlin i ljigavac a uz to najveci stetocina hrvatskog puka sa covicem i hdz...
Boricevic dinastija Kulinic dinastija Kotromanic dinastija Bosansko Krajiste 1392-1463 Bosna Sandzak 1463-1580 Bosna Sandzak 1463-1580 Bosna-vilajet 1832-1878 bili su vladari Bosne...Bosanaci..nikad nisu bili HRVATI sve do 1992..kad su se katolici sjetili da su oni u stvari HRVATI?! NE KONTAM!
Pohrvatljeni Bosanci/Bošnjaci ali što je smiješno danas hrvati (čak i na kliksu) ubjedjuju Bošnjake da su ustvari HRVATI veći Bošnjaci od Bošnjaka, radi religije i radi toga što oni navodno nisu prodali državu a pohrvatili su se, paradox zvani Hrvati..
@stricStipe Bravo historičaru.."Na osnovu imena i prezimena su govorili da su Hrvati" HAHAHHAHAH bog ti dao ljepo zdravlje, vazda šega sa vama hrvatima...
HNS me moze poljubiti gdje sunce ne sija
Prema zvaničnim statistikama , 40% Hrvata s pravom glasa , izabralo ove... A , šta je ( iliti što je) sa onih 60% , s pravom glasa...? Jesu oni zadovoljni stožernom politikom...?
ajd ba pozivas se na ustav kada tebi to odgovara...e ne ide tako...
NIJE UKIDANJE već umanjenje ovlasti. Tražio si idiote i dobio
I sam Ustav je neustavan, protektorat, sam Ustav BiH ukida prava i kostitutivnih naroda i negira teritorijalnost i suverenitet naroda BiH. Pa da ga ukinemo? Ali time se ukida i RS i kantoni i Bošnjak i Hrvat i Srbin, ukida se nacionalizam koji je oblik fašizma. Šta misliš Ljubišu o ovom prijedlogu da ukinemo ovaj Ustav i da vratimo Ustav RBiH?????
Mrrrsss GULUM.
"...uvođenje Venecijanske komisije u cijelu priču neće dovesti do nekog posebnog napretka" pa naravno da ne zelite Venecijansku komisijuda jer ce vam Venecijanska komisija reci da prijedlog HDZ-a i HNS-a nema veze s mozgom!
Je li ovo onaj "dotur-ortoped", a svojevremeno ga postavilo za ministra saobraćaja....! Aaaahhhhaaaaaaaa, smijurije , ..!!!!. I još u Cro saboru češka da-mu ko dijaspora , a u BiH je constitutivan...!!! Pa još bi i nacionalne torove , ...pa i listiće u boji ...zona A , B,.....! Eeeee , moj štovatelju UZPea ...nikada to neće proči .., ...jer Evropa počiva na pravu da svako može izači na izbore i eventualno biti izabran. Ovo vaše je kameno doba....
Osnova prijedloga HDZ je, da se Bosnjaci prave da su manjina u FBiH?!
Svaka čast HNS-u ... sada je više nego ikada potrebno sve hrvatsko jedinstvo da se ostvari puna jednakopravnost sa dva ostala konstitutivna naroda ... da nam radikalni Bošnjaci ne biraju predstavnike i ne zloupotrebljavaju našu Bosnu i Hercegovinu .
ideje boze ljubica su zaostale ideje i niko normalan danas u Evropi takve ideje ne smatra pozitivnim nego nazadnim. od bosne zeli napraviti zemlju sa tri rezervata sto je van pameti. nek to radi u hrvatskoj.
Po tebi je onda i Švicarska rezervat sa 3 naroda
Klempo sve što kaže kaže da mobiliše pohrvaćene mase i zaglupi ih sa totalno pogrešnim informacijama i tumačenjem zakona. Klempo je nastavak tuđmana i šuška u nacionalističkoj kanalizaciji hdz