Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hajde, 65% izvoza ide za Njemačku, Italiju, Sloveniju...? Pa zašto onda Dodik urla "Živjela Rusija"?
Što bi jedan monstrum rekao : sad ćete da poručate sva gooovnaaa koja ste izasrali u zadnje vrijeme ↑ 2
zalosno je to, sami sada dijelimo BiH jer non stop spominjemo federaciju i rs. i kada bi rs totalno izolovali, i otpustili sve radnike u federaciji koji dolaze iz rs, oni bi radije gladovali nego promijenili misljenje. praola - srbuj makar slamu jeo -
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa vidite to sa dodikom
Ništa, uvijek se narod može okupiti pa pjevati kako će Vrljikama nabiti Šmidta,, mislili ovi primitivci da mogu tako sa Nijemcima, evo vidimo da mogu ali bez Njemačkih investicija i para
Kalesija je centar svijeta
Z koje pisete pored cesta u RS moglo bi biti skracenica za ZLO.
Muljatoru, podržao si Rudonju u vezi spornog zakona u entitetskoj skupštini a sad samo on kriv za izolaciju. Bićeš vječno u opoziciji.
Borenović je opozicionar kojeg bi svaka vlast poželjela! Neuk, tupav, neelokventan, bez programa, bez vlastite ideje i politike, identične stavove ima kao i SNSD, samo mu smeta što ih Dodik ne ostvaruje.
Jad i bijeda, coban je samo ulozio u Bl, a i to nije bog zna sta, kad prodjes kroz druge predjel...sami jad i cemer.
Da je samo u ovoj BiH bilo pameti i poštenja,toliko smo novca dobili da bi mogli biti mala Švicarska.Ovako penzija 228 maraka,pa ti živi.
i ti si isti kao mile, a i svi ostali.. umjesto da gledate svi kako ćemo bolje živjeti vi srbujte i razbijajte i svoju državu.. stoko sitnog zuba!
Znam Borenovicu eto ti Dodo pa se njemu žali🤣
Pozovite se na zakone usvojene.Ne znam zasto se bunite.Izglasali ste zakone sad slijedite te iste i ne trazite pomoc ni od koga.Samo po zakonu Borenovicu.
Ja i?Dat ce vam jarani malo pomoci nece biti bas izolacija.Borenovicu samo po zakonu i nikako drugacije
Ma šta te briga, uskoro ćete biti nezavisni, operisani od novca, Evrope i napretka. Ali doći će Vučić u Drvar ko Tito
O čemu ovaj kenja, on i njegovi bili kao opozicija Dodiku?
i da nisi se osvrnuo na progon srba iz HR, mislim na katostrafalnu politiku koju ste vodili i doveli te jednike do toga. Gubitnici ste samo takvi, sramota vas da to kazete. Izgubili ste i Kosovo a onda uzimate slike prognanih Bosnjaka kao svoje. Meni sve to izgleda kao da haluciniram zadnjih 35 godina, zar je moguce biti toliko zao ?
ima li gdje zabiljezeno da pametni nisu mogli nista glupima. Tako da je svakom razumnom jasno da Dodik nije glup, a vi pametni.
Ma ko diro misu Borenovicu aaa? Hajde bolan izadji iz "politike" mislim tog vaseg pijacarenja. Niti ste vi opozicija niti je onaj medo pozicija. Vas se samo moze stidjeti svaki normalan covjek u tom malom entitetu, ako je iskren i pametan ljudski rod.