Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pu bem ti, uvijek mi suze krenu kad slusam ovu pjesmu zasto se mora ratovati i ubijati
Henda samo za tebe od "SARAJEVSKE RAJE" Kad se vratiš jednog dana pozdraviću te ništa više neće biti k'o što bilo je nemoj biti tužan tada niko nije kriv spasio si svoju glavu, ostao sam živ
ruke ustanite jos je koji dan ne brinite nisam samo ja zrtvovan u svijetu kojem nicim dorasli nismo svijedno je kako i koliko bismo............
ma jok... to je on sam sebi u sobu bombe bacao... ko bi drugi bacao bombe tad?
Šta se radi da se proda šuplja, a to je, ako nisi kvalitet onda hvataj na patriotskom polju, a on pjeva o ratu, a uteko kad je trebalo u ratu učestvovati.
Sarajeva će biti sve drugo će proći! A svi vi koji ste htjeli na silu u Sarajevo i ovi drugi što palamude loše o Sarajevu, glabajte ga i umrite sa vašim crnim, zaostalim, uskoumnim mišljenjima i komentarima, Amin.
Henda je imao tra la la pjesmice, "umrijecu zbog tebe" i tako to, ali meni su nekako simpaticne. Ima finu boju glasa. Necu da kvarim svoje djecacke utiske i sjecanja na Hendu sa ovim "kultnim" ratnim pjesmama. "Sarajevska raja" fuck off! I svaka mu cast za "Frank Zappa" brkove :-)
Jednom je napunio dom na bistriku,batko bio spiker
Koliko je ovakvih prica na svim stranama nasih naroda, koliko suza, rastanaka i odlazaka bez povratka. Samo sto nismo Henda pa nam price ostanu ne ispisane, jbg.
SUZE MI KA(H)NU NA HENDINE STIHOVE IZ TE KULTNE PJESME: Proklet bio kukakvice !! "Nakon čega se Henda sa pjesmom munjevito ispalio iz Sarajeva kroz neprijateljske linije u pravcu SAD :))) Ništa loše u tome samo je htio da kao sportista u cjelosti sačuva svoje sportske kapacitete koje bi kao Sejdić i FInci stavio na raspolaganje odmah nakon prestanka agresije na voljeni grad. Srećom radi krivičnog djela dezerterstva Henda je aboliran dejstonskim sporazumom.
I u medju vremenu dobio Holandski pasoš .
Ovaj dezerter priča kako je bilo u Sarajevu. Ispalio se iz Sarajeva u jesen 1992.g., dobio dozvolu da obiđe porodicu 7 dana, kako kaže negdje na Jadranu. Kad on za nekoliko dana vidi se u publici na Eurosongu, i od tada pratio rat u Sarajevu iz udobne fotelje iz Zapadne Evrope. Pokrij se ušima, sram te bilo.
Ne treba biti tako kategoričan. Ako je Henda otišao u jesen te 1992 . godine na stručno usavršavanje da bi poslije svojome voljenom gradu dao još više, u istu tu jesen je otišla je istim povodom i legenderna Sebija Izetbegović u pratnji supruga i svekra, koji joj je muža kasnije vratio za ministra državnog trezora i donacija. Iste one Sebije koja sad ljekarima herojima predlaže da budu portiri u njenje dvije spojene posude. Nakon magistirata na temu uticaja ishrane na razvoj beba u RAJVOSA !!:(
"kad je tesko Sarajevo ostavili..."
najjaci vozac bicikla haha
Pohvala klixovci sto ste omogucili pregled svih komentara, a ne kao do sad zadnjih pet sest..
snimio pjesmu i ispalio se iz grada. E sto ne mogu suplje price...
Svaka ti cast na komentaru.
Pa po ovome je bio tu uz rat...il sam ja nesto pobrkao??? Il mislis da je on malo obrnuo...?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Odlican pjevac