Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavno, prelijepo!
I vise od toga.
@lik5 Smeta ti!?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Koja ljepota. Dragi Bošnjaci, ostajte u Zvorniku. Ti pokušaji zastrašivanja Srba su kukavički potezi. Samo se udružite, znam da se ne bojite tog čopora vukova s ljudskim licem.
samo od cega da zivimo....od cega--
Stvarajmo i radimo. Uvijek smo imali ideju. Jučer sretoh kolegu s fakulteta kojeg nisam dugo vremena vidio. Osnovao je firmu, kao i ja. Uz par minuta usputnog razgovora - došli smo do zaključka da je novac najlakše zaraditi, samo se treba usuditi nešto početi proizvoditi il' davati usluge. Samo odlučnosti i hrabrosti, a za ostalo se pobrine Dragi Allah.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
P R E L I J E P O
bosanka92, lele kad bi te vidio Sejfudin Tokic i Senadin Lavic da se iznjasavas ko Bosnaka ne bi ti bilo svejedno. Jel si cula za kampanju "Bitno je biti Bosnjak" ? Moras se izjasnit da si Bosnjakinja po nacionalnosti, da ti je vijera islam i da ti je jezik bosanski, nemoj izneveriti Tokica, Lavica i Islamsku zajednicu Bejha. Morate biti slozni vi Bosnjaci, ne slusati neprijatelja, nad Bosnjacima je izvrseno 11 genocida u povijesti. Ne tako davno bijase ljude i u njoj naroda mnogo samo Banjaci Jugosloveni drugi su svoji ostali strogo Juga se raspala kako vec znamo svako je otisao na stranu svoju samo Bosnjaka uvjek fali drugi su malo na svome broju. Bosnjace brate o tebi se radi u Bejha je isto stanje, drugi nam kroje i mi sami sebi da nas na popisu bude manje. Sam ces odlucit ko si i sta si? Niko te prisilit nemoze vise, nekako stecak pradjedovama kraj tvoga imena Bosnjak pise. Bitno je biti Bosnjak, bitno je Bosnjak biti na popisu koji sljedi sudbinski se izjasniti lalal lala...
Bitno je biti Bosnjak.................... nase dostojanstvo ikad vredja, ne smijemo sada sebi okrenuti sada ledja.... tralalatralala ... tralalala trlaalala.... .. Mnogo je prica na ovu temu, vecina njih zavrsava lazno, mozes pogrijesit ime i prezime, a biti Bosnjak jedino je vazno. Tvoja je odluka potomcima bitna, popis ce dati jednu novu sliku. Kad se izjasnis ko si i sta si? Bice priznati novu statistiku, ali ces biti konstutivan, ili ces od sad postat manjina, sam ces o tome odluciti Bosnjo, jer samo jedna prilika ima, zato kad uzmes olovku u ruku ucini uslugu samom sebi Bosanac je dobar musliman takodjer, al samo Bosnjak daje pravo tebi BITNO JE BITI BOSNJAK BITNO JE BOSNJAK BITI NA POPISU KOJI SLJEDI SUDBINSKI SE IZGLASTI... OJHAAHAHAH traalala trlaala ojhaahaha pjesma ubija tako u srce novokompavanih izmisljenih Bosnjaka..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vo treba staviti na listu unesco gradjevina, svaka čast graditeljima
Sledeci put na nisan bolje 😆
Prelijepo bas.Zvornicani cuvajte je i pazite a Allah ce vas.
uvijek se ne mogu načuditi zašto tipovi koji ne vjeruju u Boga (koji su ništa) a pritom još i glupi, na ovakve teme daju svoje komentare
Dragi Allahu kako li je onima što su je rušili - jel im srce izdržalo
Jeste mogli manju sliku staviti ?! :O
Prelijepo, i drago mi je da se obnavljaju ove porušene džamije koje su tu postojale stotinama godina, koje na kraju krajeva imaju itekakvu spomeničku, kulturnu i arhitektonsku vrijednost, i koje su u svakoj uređenoj državi zaštićene kao historijski ili spomenici, nego što se, po mom skromnom mišljenju, prave "inat džamije", koje se prave od kojekakvih donacija iz arapskih zemalja, koje su poluprazne ili prazne, a od kojih se itekako veliki iznosi namijenjeni za njihovu izgradnju pronevjere ili završe u privatnim džepovima.
ove male džamije na brdašcima pod stijenom su mi uvjek bile prelijepe, ima jedna kad se krene od bugojna prema jajcu, slično izgleda kao i ova na slici. mislim da je mjesto torlakovac.
Prelijepa lokacija a i Džamija je lijepa :)
Ja pišem Džamija,meni tako odgovara,lupi dislike ako ti se baš ne sviđa :)
Pošteno :)
Predivno. Ja isto obično izaberem visoku stijenu s koje se pruža odličan pogled.....