Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je gospodine Zvizdicu. Samo NATO i EU integracije. To je osnovno
Kako cemo u NATO ako Cudicka kaze da nemamo konsenzus
ako uđemo u NATO to će nam biti i poslednji okupator na ovoj teritoriji, od tih se odbraniti nećemo nikad, a "agenda" im zavisi od stava EU. Ako mislite da je to rješenje, ajde da potpisujemo peticiju.
sitni smo mi, prikloniti se moramo negdje nato ili rusima a u svako doba dana i noći bolji izbor i jedini garant protiv rusa je nato. pogledajte baltičke zemlje tipa latvije ili bivše članice varšavski pakta itd. oni znaju kakva stoka su baćuške i zbog toga su u nato paktu. čak niti komunist tito nije htio imati posla sa rusima
Samo EU,neka Zvizdić,Bakir i Džaferović svoju djecu šalju u "NATO-ve mirovne misije "
Svaka čast nikad bolja I nikad transparentnija vlada. IDEMO NAPEIJED
NATO za BiH znaci mir.....sve ostalo je avantura
@simao21 Jašta radi,eno u Austriji i Švicarskoj skoro pa rat
Znači i srbima će ući...NATO u entitet
Ulazak u NATO savez garantira trajni mir na ovim prostorima i protiv ulaska mogu biti samo oni koji još uvijek gaje teritorijalne pretenzije prema drugim zemljama, odnosno ne žele mir. To treba da je svima jasno! Ulazak u EU otklanja sve probleme Balkana kao što su granični sporovi, otvara evropske pristupne fondove za ubrzani napredak ekonomije i gospodarstva, briše sve spinove o ugroženostima naroda... Ja BiH u Nato i EU !!!
BiH nikada nece da udje ni u NATO ni u EU to je valjda vise svima jasno. BiH nije ni drzava
Program rada za 2019 donesen u julu 2019...trebali su onda napisati za 5 mjeseci u 2019 minus godisnji odmor
Im li ko da se zalaze za kakve strane investitore dok nam udarate šuplje oko problema starih barem 100 godina ?
Ukratko - nece raditi nista. Prica je zaustavljena od strane Dodika a ovoj vladi je cilj put ka NATO, znaci NISTA. Ostajemo u dogovorenoj blokadi ovih papaka.
Zasto od strane dodika?! Ako Dodik krsi zakon, neka ga procesuiraju, zna se ko treba a ne SDA i Komsic...Oni su blokirali ovaj protektorat i neka su...sto je duze blokiran, prije ce se raspasti
@Walterova sjena papanski ti je i komentar....
snsd najavio da neće poštovati zakon?kakva ste debilna kvazi nacio novinarska bagra,jbt.a,ovi lojavi poštuju zaklon i to sve s najavom?alo,ba niste sami na plaži jarane ima još kupača smrdonje iskomplexirane....nije vam dedina prćija ..pih!
U ovom trenutku,tročlano prd-prd-prdsjedništvo BejHa čine Bakir Džaferović zvani mali Šefko,Sejfudin Komšijagić zvani Johnny Walker i Domagoj Dodik zvani dr Franjo Tuđman.