Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ti nisi nikad nista ucinio?Kako si izvukao dupe iz fotelje VM tako si dobio naknadnu pamet.Srami se.Koliko si para potrosio na biznis klase i svoja putovanja besmislena mogao si kupiti helikopter ili bar 50 najboljih cisterni za gasenje pozara.
Predsjedavajuci predstavnickog doma trazi pomoc eko udruga 🤣🤣🤣
Zato sto svi trenutno lade guzove na moru, niko ne radi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Imaju sad svi preca posla, godisnji odmori, SFF, crveni tepih, afterparty, plata svakako redovno lijeze, nema brige. Ko ce razmisljati o pozarima? Bagra sa dna kace.
Pa ljudi Zvizdic zna da govori?Mali progovorio🤣🤣🤣u poznim godinama.
Politika SDA - HDZ, znaci nisu u stanju obezbjedit za 30 godina 2 zracna traktora koji su mnogo jeftiniji od kanadera. I treba im manja vodena povrsina za isti. Al ne treba se kupit KBC za direktora limuzina od 100000 km, za ministre skode superb, za direktore ZZ i dr. Mrs
Sto se ovaj zvizdic temeljito provaljuje.Kako otvori usta lupi nesto epohalno.Covjek demagog,30 g kajmak kupi,nikad nije imao misljenje o bilo cemu,sad omudrao naglo dezerter.Mozda sad ne bi pobjegao kad bi bio rat?🤣🤣🤣
Nebitan si Denise kako više nisi u SDA sada si poput muhe koja zuji i svi joj odmahuju rukom.
Pa kad narod ne vjeruje u klimatske promjene ne treba im ni gasenje pozara.
Zvizdić: Zašto Vijeće ministara i eko udruge šute dok bukte požari u Hercegovini?-----Cuj mu pitanja: "Zašto šute"?!. Zašto ti, i ti šutljivi ministri i udruge niste dole da gasite požare?
Obuci vatrogasno odjelo i pravac na teren, tada mozes reci ko šuti, piçko sutis kad hoce nelegalno hidrocentrale da grade po Nertvi !!! Nisam te nesto upratio da si otvorio tu tvoju izdajnicku labrnju. MRŠ !!!
Neda covic pomoc.
Zasto nacionalne stranke ne dadnu ostavke i povuku se iz politike ? Vi ste kumovali svim nedacama i raseljavanju .Ne sramoti se izlascima u javnost.
Te udruge kao i sve ostalo služi samo za zapošljavanje podobnih.
Pa što sad Željko Komšić lažni Valter sa Grbavice ne pomogne? Satra se da udara kontre Dodiku i evo šta je postigao blokadu svega. Postigao je jedno veliko ništa...
Ma kakve Eko udruge? Taj olo[ radi samo po narudžbi.
Hrvatska pomaže svojoj hrvatskoj braći na blagdan Velike Gospe!!!!
zato što je to u nadležnosti svih vas koji imate po 10 000 KM platu a ne radite ama baš ništa za bolji život naroda - pardon ovaca koje vam 20 godina daju glasovi
Zašto tužilaštvo Bosne i Hercegovine ne uhapsi onog kretena člana predsjedništva iz rs-a.kada već postoji krivična prijava protiv istog, jer da takva prijava postoji za bilo kojeg običnog građanina ove države odmah bi bio uhapšen, ili da se jednostavno zatraži od MZ, VS i SAD-a revizija dejtona i ukine genocidna i zločinačka tvorevina kako se nebi više dešavale blokade državnih institucija.
@milan, Sejfudine,jbga,sto ste zaradili to i trosite!