Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto ne donesete zakon da svaki gradanin ima pravo da svaki zakon posalje na ocjenu ustavnosti, a ne ovako koji vama ide na ruku ili ne odgovara. Ima te vi jako puno zakona koji se ticu svakodnevnog zivota gradana pa ih ne saljete na ocjenu zstavnosti.
Koliko ste milona uzeli na ispisu iz knjige državljana da li iko zna.
svi koji su bili u sda a sada u nekim novim strankama su ostali isti prosto rečeno ispekli zanat a običan naivan čovjekom isti očekuje promjenu na žalost nema tu promjene na bolje ima ali za njih
kvisling
Zvizdic se izvukao iz Bakirove jazbine i otisao na pravu stranu. Puno uspjeha gospodine Zvizdicu sa svim sto radite za svoj narod i svoju drzavu.
Zvizdic je pametan covjek i svaka cast na ovoj inicijativi.Nasa dijaspora ne smije biti odsjecena od svoje domovine.
Pa pise da mogu ali moraju jednu godinu zivit ovdje
ma da mi daš dva drzavljanstva dzaba opet je u njoj tesko zivljeti zvizdicu nezivi narod od protokola i papira nego od hljeba