Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razum zvani MMF
ovdje je razum nestao da razum preovladava ne bi ratovali i ne bi birali ove idiote
Niko od njih nije spreman lično da se žrtvuje na bilo koji način za neke ciljeve. "Ekstremni" su kada tuđim qrcem treba gloginje mlatit. Konkretno ovaj gore pametni rata nije vidio. Došao 1997. i odmah ujahao na funkciju, i više nikad da sjaše, evo 20 godina. On je kralj nepotizma. Takvi su svi od reda , Mile, Bake, Čovke itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo! Smirite tenzije. Pa ih opet dignite. Pa ih opet smirite. Pa ih opet dignite. Pa ih opet smirite. Dok narod koji je ovdje ostao totalno ne poludi, a oni, koji imaju i najmanju šansu da odu, pobjegnu odavde za sva vremena.
" Glas razuma" ? Salis se bogami jer ovi nasi politicari su daleko od razuma. Pred ocima samo vide eure, fotelje, vile, odmaralista i svi ce da se bore i to svojski da to zadrze.
Kad Vas počnu uvjeravati u razum oni koji razuma nemaju i koji su ustvari doveli do problema, vrijeme je da pakujete kofere jer će oni sigurno razumno izvući svoje gujice čim malo zagusti...
nab ijem vas sve na qr ac, I jedne I druge I trece I desete... dabogda pocr kali svi koji se pare na ovaj nacin!!!
...bakir : dodik 1:1
Treba ove debele politicare iz sva tri naroda odvesti negdje na koridu pa se krljajte 2 dana a narod nek navija... Pa bolan pustite nas da zivimo vise. pa pustite nas da setamo s djecom kroz grad da uzivamo u ovoj najljepsoj zemlji na svijetu...
I razum se odselio sa Balkana
Glas razuma, čuvaj pozicija plata ide, jer kad padneš niko te za razum ne pita.
Otkud mu ovako moderno i lijepo ime !?
Naravno navikli mi vec, sace kasnjenje isplata.
Meni ovaj Zvizdic djeluje kao ok lik. Da su svi poput njega i Sarovica i da se ova drzava bavi stvarima koje njih dvojica guraju u prvi plan, ova drzava bi se za 4 godine podigla iz pepela. Ali ne moze od ridjokosog nacionaliste koji zivi u 92-oj i njegovog najboljeg havera iz Laktasa sa istom retorikom.
upadljivo je koliko je zvizdić distanciran od bakirovog načina vođenja politike. isto kao radojičić u odnosu na dodika. akobogda obojica bleknu na izborima 2018, predviđam zemljotres u obe stranke, a zatim profilisanje u normalnije, umjerenije opcije sa nekim novim licima, koja se već pripremaju za te uloge.
Rješenje je fenomalno jednsotavno.Nek RS promijeni ime u RV - Republika VLaška. Ustavni sud nema pravo se pteljati u ime entiteta. RUmunija je u EU, normalno nema više zajebancije sa Rusijom i Srbijom, puno zapošljavanje, još bolja suradnja sa Draganom Čovićem mada kuš više od ovoga , nije ni BAkir protiv EU. A ovako, nek nam je svima dragi bog na pomoći :((
JEDVA ČEKAM IZBORE DA OVOJ BAGRI PRESUDIMO VEĆ JEDNOM. URAZUMI SE NARODE, ZASLUŽILI SU KAZNU
Stara narodna kaze : Vucic dlaku mijenja ali cud nikad !!! Ja samo ne znam o cemu treba uopste diskutovati ... 2 kljucna covjeka drzave srbije su verifikovane vojvode i dokazane tokom rata u Bosni...ma hajte molim vas i oni su kao za suverenu Bosnu i Hercegovinu...njih dvojica mi dodju kao braca Grim
Ma hajte, molim vas..