Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije da ga nešto volim ali zvizdić je imao daleko najviše sastanaka i razgovora sa najvišim evropskim zvaničnicima, za razliku od baketa koji se sastao par puta sa erdoganom ili dodika koji se sastao par puta s putinom u hodnjiku. ni turska ni rusija ne pripadaju evropi i tak su njihovi sastanci besmisleni. zvizdić je s pravim ljudima na pravom mjestu. zato i ne čudi što je vrh evrope njega pozvao na sastanak.
I prosli put u Berlinu je on bio. Samo nek predstavlja BiH kako i treba. I nek se potrudi da poboljsa znanje jezika.
@aljo83 Zvizdic ujedno predstavlja najbrojini narod ili ti ga vise od polovice pa su ostali manje bitni. Uz to covjek izgleda normalno i gospodski za razliku od svih drugih politicara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma jašta važno je da Bosna diže četničku ekonomiju.Četnici više izvoze u Bosnu nego u Rusiju,Kinu i USA zajedno.Umjesto da tražite druge dobavljače ,dok četnici ne prestanu da nasrću na Bosnu, vi napadate Kosovo koje vam je pokazalo kako se treba ponašati prema servskim teroristima.
Najelokventniji politicar u Drzavi
ima smisla ovaj zvizdic. jednostavno covjek umije..
Šta ćeš ti Mile tamo, da kažeš da nisi za suverenuBiH, evropsku uniju i NATO.
Hoće rudonja da ide ali mu se nešto ne da. Misli rudonja da je tamo korida, da ima šator, gusle.... Nema mile to ti je kulturan svijet.
A gdje je Dodik? Hahaha
Reci sta pametno 🙄
A ekonomija, a investicije, a projekti? Ok, razumijem zašto insistira na suverenitetu ali brate, postoje valjda još neke stvari koje su bitne. Nećemo valjda za 500 godina pričati o suveritetu.
Samo zakuhaj legendo i reci Merkelovki i Makaroni da presude za osnivaca Genociditeta kao i ostale gamadi i izroda civilizacije ne mogu i nece uticati na Djikanistance za sto je direktno odgovoran onaj koji im salje pismo na cirilici kao i taj koji ce stajati Pickousti pred njima. Umjesto da ih usutkaju oni im zapravo direktno svojom sutnjom i pasivnoscu dopustaju da destabilizuju cijeli region.
Još jedna godina u uzalud prolazi,za to se brinu naši političari i svaka im čast nema na svijetu nikoga im ravnog.
mile djikan ce puci od muke...krmak jedan
Mile da si pristo na MAP bilo vi vijeće ministara,sad imamo bosanskohercegovačku vladu.
Jeste li u potrazi za vrlo istinske kredite po povoljnom kamatnom stopom od 2%, na temelju povoljnih kredita uvjetima? Jeste li bili odbili cijelo vrijeme sa svojim bankama i drugim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Treba li vam zajam iz bilo kojeg razloga. kada se prijavljujete s nama, prijavljujete se na pouzdano poduzeće koje se brine o vašim potrebama financiranja. Mi ćemo se pobrinuti za vas tijekom cijelog procesa E-mail nas at:[email protected]
Vidi ti sta ces sa sobom i Camparama. Uvodi vam el Bake,sin onog lopova sa Kovaca Scepa u vlast. Hoce fa vas se rjesi a drzavne poslove ce voditi drugi mizerni igraci ...slicnih karakternih osobina😀😀