Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GENOCIDNA TVOREVINA
@gooUser1588531131 Bosanski pravoslavci i katolici su izdali svoje sunarodnjake sa kojim su u Bosni mirno zivjeli stoljecima, sve za interese susjednih zemalja Srbije i Hrvatske. Sto se tice "Islamizovanih Srba", oni prakticno ne postoje jer su ih njihovi sunarodnjaci u Srbiji, protjerali i pobili nakon odlaska Turaka i porusili sve dzamije. U Bosni i u Sandzku su opstali Bosnjaci koji su vecinom muslimani. Bosnjaci jesu preuzimali Islam ali nisu izdali svoju domovinu
Genocidna tvorevina.
I zaista ne pamtim da je i jedan bošnjački političar vrijeđao druge narode kao što Dodik vrijeđa jedan narod i vjersku skupinu.I ako je bilo ,to je samo bilo prozivanje zločinaca imenom i prezimenom,a ne čitavog naroda.To samo govori o nama i njima .
Izvrsne analize i statistike! Bošnjaci kao brojčano dominantan narod će zaista zauvijek biti neupitna konstanta političkog i nacionalnog identiteta Bosne i Hercegovine i generator njenog intelektualnog i ekonomsko-socijalnog napretka. Ove činjenice ne bi trebale stvarati nervozu i prezir predstavnika drugih naroda, već osnovu za konstruktivan dijalog i rad.
Otkad je konj na vlasti, a ne to bi bilo uvreda - za konja!
Da bi sakrili vase pljacke opet lozite narode supljom pricom i SDA i SNSD.Zaboli vas za BiH ona vama iskljucivo sluzi za pljacku i tamam toliko da postoji da bi se pljacka produzila.
Naš dr Denis Zvizdić uvijek spreman na dvoboj protiv negatora genocida pa i granica naše jedine BiH, kako i sam reče naš ponos i budući član predsjedništva ili ako se stvari drugačije okrenu prvi predsjednik BiH Dodik ti ćeš proći i sve tvoje ali BiH i njena historija nikad.
"koristi pogan rječnik i kočijašku retoriku baziranu na guslarskim spjevovima". Briljantan opis. Pamtn9m dosta. 
Iz istog ste filma kao i skoro svi ostali što se 25 godina vucarate na političkoj sceni i direktni ste krivci što ste od BiH napravili ovaj jad i čemer . Narodi umiru , bježe , gladuju a vi ,gle čuda , svi živte ko bubreg u loju . Zato niko od vas nema moralno pravo da se uopće javlja . Samo se nadam da će vas pravda ubrzo stići .
Nisam srbin i ne volim ih ali de ne serite više samo huškate raju a svi ste isti i istu retoriku imate,gledate da ostanete na vlasti što je duže moguće i boli sve vas političare neka stvar za narod.Ja hodam svugdje i sa sva tri naroda komuniciram i da se narod išta pita nebi vi svi a to znaći političari sutrašnji dan dočekali u svojim foteljama zato omrvite malo malo vam fali da vas narod ne skine do gole kože
ping pong ping pong ping pong.. dobro dosli u 2021.
Svim građanima ista prava,zar da ja kao Bosanc u Bosni budem manjina!?
Ti Zvizviću asniš kao Inzko, ali bolje ikad nego nikad. Tako je Denise i svaka čast.
Zvizdiću, što se tiče popisa i naziva nacija lažeš slično ko Dodik.
Srbin muhamedanske vjeroispovjesti?? Lijepi Dodo nikad u životu nisam čuo za ovo!!
kako se to SDA ne oglašava? ne bi da se zamjere koalicionom partneru garant
Ovaj je pametan čovjek
Dodik jest kočijaš ali ti si magare