Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva mlaka reakcija SDA prema svojim prirodnim koalicionim partnerima. Nisu dzaba stovaoci handzara koji su bili kolaboracionisti kao i njihovi prijatelji iz HDZa. Sada se sigurno zna da u predsjednistvo ulazi ZELJKO KOMSIC i vjerovatno Denis B.
Šta MLAKA? Ovo je BAKIROV poziv na rat!
A Zvizda ode lagano u Minhen cim se malo zakuhalo a prica se da je Bakir pred trezorom lupa moli da ga puste unutra cuo danas na TVu 2 puta neko rekao rat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mektić je za vas sve Tito
Izgubit ce se dokazi ko i uvijek
Samo sistemski i nedopustiti da od krivca prave žrtvu. Radi ovakvih nezakonitih upotreba oružanih snaga raspala se SFRJ. Da nije SFOR reagovao kad je bila "Hrvatska samouprava" danas bi ovdje imali rat. A očito ga neki i sada žele. I da bježe katolici odnekle, i dođu u Bosnu, mi bismo ih isto ovako zbrinuli. Zašto mogu biti u Hrvatskoj, a ne mogu u Bosni? U Njemačkoj imaju azile, cijela Europa ih ima.
Koji bi morao biti *upak da glasaš za njega?
Hapsi govna!!!
Pozivaj SDA da reaguje.Vi krivi i prebacujete na druge
Pa sto ih zvizdic ne smjesti u naselja koja su naprevljena na ilidzi i oko sarajeva nego bez dogovora prebacuje lopticu u drugi kanton . Zar nije od pocetka trebalo regulisati prijem izbjeglica jer se o ovoj ruti prica vec tri godine ali znas ti nas j...o ti nas mi ce mo to rjesavati tako da posaljemo izbjeglice drugom samo da mi nemamo problema jer mi smo glavni grad a bihac,hnk i drugi neka se zaj....ju.
Prvo im zapreti,a onda torbicom.. Šljus!
Da nema SDA stranke drzava bi nam davno bila rasparčana gore i od Srbije i Rusije
Hoce li biti i kod Zvizdica da nije ni on upoznat kao sto Bakir nije znao gdje mu ambasadorka zavlaci njusku
Bravo za SDA, odlucno i hrabro!! SBB i licjemeri na aparatima
Aljoša Čampara će se kad opet dezertira u Beč svaki dan odricati sladoleda u korist izbjeglica iz Bosne.
München brigadier !!!!!!!!
prva bavarska brigada !
Hajd sta ste se prepali... Nece ni migranti u ovu bijednu drzavu nego su ovdje dok cekaju priliku da se ispale u Njemacku ili Francusku.