Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ako nista nasi zvanicnici bi se trebali suzdrzat od davanja izjava glede Katalonije, jer je ista ta Katalonija bila jedna od najvecih podrski BiH pri njenom odcjepljenju i jedni od rijetkih koji nisu sutili za vrijeme agresije vec osudjivali, tako da barem mislim da zasluzuju ako ih vec ne mozemo podrzat da ne podrzavamo vladu Spanije
Barcelona je među prvima slala nama pomoć kad je BiH se proglasila neovisna, a ovaj Penis Pizdić vazal Brisela nema damu da se izjasni
@semaaa U muzeju FK Barselone sam 2004-te vidio plakate podrške Sarajevu, a vi im sad ovako vraćate?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mi smo poznati po tome da ispadamo supci prema onima koji nam pomazu, braca su nam turci koji prstom nisu mrdnuli a iran i pakistan koji su nam jedini pomogli njih zaboravili. i ovo je veliki gaf i sramota, barselona je pomogla sarajevu puno, ne bi se bar trebali mijesati u to.bruka i sramota, ti nisi moj premijer, govoris u ime 20% ONIH STO SU IZASLI NA IZBORE
majko mila Jake podrske,prvo sredi stanje u svojoj zemlji pa onda podrzavaj.vidis da ti dodik radi sta on hoce u bih i nista mu nesmijete
ne bi bosnjo bia bosnjo da ne laprda medju prvima u svitu. nikad nisu naucili umjetnost da puste stvar da prenoci. ali tipicno bosanski prvo se izlaprdaj a onda kontaj.
I nek im je Zvizda to napisao jer time on šalje poruku Putinu i Rusima da od odvajanja Krima od Ukraine nema ništa, Sandžaku i Kosovu da od odvajanja od Srbije nema ništa i Dodiku da od odvajanja RS od BiH nema ništa. Zvizda je naš diplomatski genije.
jesi zakrpio onaj krompir na carapi nemoj opet u dzamiji biti poderan bruko.
ti si zvizdicu neznalica i glupak da nisi familija naranđastom isto kao i sebija bio bi nula obicna
Barcelona radi-Madrid se gradi? Nista to? Da je Katalonija znala kako ce joj Hrvatska i BiH uzvratiti 25 kasnije, slala bi dobrovoljce kod Arkana. Kosovo bar mudro cuti.
ebo li ti sve svoje, pa znas li hajvanu koliko je nama Barcelona pomogla u ratu?!?!
ebe
Pa sto niste vjerovali u vladavinu prava kada ste se odvajali od Jugoslavije? A sad kad hoce RS da se odvoji, sad vjerujte u pravo. Kad se odvajate ne vjerujete, a kad se drugi odvajaju od vas onda vjerujete. Jedete govna i sve samo gledate iz svog ugla.
sta ces ti majmune ohrabrivati koga prvo ohrabri u svojoj drzavi narod da mogu normalno zivjeti imas ti precih problema od tog tvog glupog istupa i gledaj svog posla a jos bolje napusti funkciju jer si samo stetocina
Sta je ovom ovdje narodu, pa ovakva dreka.Ja se ne cudim cetaljima,stototine ih smrde na ovom portalu, jer misle moze Katalonija - moze i pc, vec se cudima Bosnjacima jrr je podrška secesiji Katalonije kao podrška pc.
@cipsodpaprike Na koje srbe mislis? Srbe iz srbije ili bosanske srbe. Jedni zu protiv a drugi za.
ovaj bi piso i milosevicu da je bio tu 1992
U pravu je ako želi da im skrene pažnju sa kakvim će se lopovlukom susresti, zna on to dobro! BiH se nikad ne bi odvojila od Juge da nisu Slovenija i dio Hrvatske "pušteni" dogovorom Mil-Tuđ-Kuč i ostali! Nakon toga to više nije bila Juga! Nakon toga su "pali" dogovori o cijepanju BiH. Da nisu Posavina i Kninska Krajina zauzeti-oslobođeni borbom?
NE KONTAM, KOGA JE OVAJ PITAO DA PISE SPANSKOM PREMIJERU?
BOSNJANSKI NAROD NE STOJI IZA NJEGA, BOSNJANSKI NAROD NECE DA SE MIJESA U STVARI DRUGIH ZEMALJA I DA NAVIIJA ZA OVE ILI ONE.
BOSNJANSKI NAROD JE NEUTRALAN I GLEDA ISKLJUCIVO SVOJA POSLA.
Ma ovo je samo pro-forme !!! Niti je njegova podrska bitna a ni BIH u ovom slucaju nije bitna.