Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džikani 183 KM će popiti Drinu. Eno sageli se
nit se pita ratni profiter,niti prva minhenska. dosta šuplje, pricajte o platama, o odlasku mladih, sudstvu,školstvu, zdravstvu majku vam...
Koliko genocidni kopilad na klixu za ne povjerovat , kako vas nije stid biti gonecidni izrod ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je I Milosevic crtao karte pa cinjenice govore da je izgubio trecinu hrvatske I 300000 Srba koji su tamo zivjeli , izgubio Kosova oko 93 % I 200000 Srba koji su zivjeli tamo , cijelu Makedoniju , cijelu Crnu goru ( izlaz na more) , U Bosni je dobio 49% sume a ocekivao 80% cijele Bosne , to su cinjenice , bilo koji sljedeci rat Srbiju bi doveo na uzu Srbiju jer Nato je 100X jaci ( 5000 Aviona naspram 6 migova) , zato milslim da igra ratom moze biti jako opasna.
@jerry2347 Samo da napomenem - polovnih migova , koji uz mnogo srece mogu da se odlijepe od zemlje.
Zvizdicu, kome govoris, vidis da se DJIKAN ponasa poput razmazenog djeteta, jer je tata Vucko uz njega, inace se ne bi cuo!!!!
Ove price o granicama i Dodika i Zvizdica su stara fora da se narodi u BiH uznemire, ali svi koji žive na ovim prostorima znaju kako se granice mijenjanju pa tako i ova bezvezna priča ove dvojice sa vlasti.Dok oni mlate o granicama raja ode iz zemlje u EU jer nema druge alternative ili umrijeti od gladi ili živjeti bolje..
vidi zvizdicu tjelohranitelja
Nece biti granica uskoro ne samo na drini, nego nigdje u evropi. Mi smo bolesnici koji se zatvaramo u torove nacionalizma. Da ne bi SANU sad bi se spajali ko cesi i slovaci.
ovi razmišljaju već o Sudnjem danu... a ja molim da pristane sutra da je oprašim...
Na ovom portalu dezurnih djikana komentatora protiv BiH koliko hoces... Na tu mislim i na ove domace nazovi patriote koji SDA i Bakira samo sto jos ne optuzuju za topljenje leda na polovima ili poplave u Australiji.. Ne kazem da je Bakir fin nego da su ovi prave podle..
Znaci nista EU...
Kao Bošnjak mogu da kažem gosp.Zvizdići i gospodo SDA, kao i gospodo Bošnjački političari, prestanite molim vas lijepo šupljirati i mazati ljudima oči. Šta vi to radite da ta granica ne bude izbrisana, izađete u medije i kao nešto branite interese BiH, ma vi ste smješni. Da je po Vama niti bi bilo BiH niti Bošnjaka u njoj.
BiH trajna kategorija. a entiteti i kantoni stvar unutrasnjeg uredjenja...hehhe
Jedno su zelje,a drugo je realnos....moze on samo kuci kod sebe crtati i mastati! Nisu mogli 92,a sada pogotovo nemogu! Da im nije bilo Amerike i nato-a 95,kada smo opkoliki BL,nebio on sada bio gdje jeste,a kamoli crtao karte!
A kad je bila upitna granica bilo gdje osim što je dedo nkaradno unutrašnje uredjenje potpisao,granice niti zavise od vas zvizdiću niti bilo koga.i njih ne treba braniti puškom jer je medjunarodno pravo jače od pušaka.
Dr. Zvizdić povukao rez masnom krmku i njegovim namjerama. BRAVO DENISE !!!!
Granice se samo ratom mogu mijenjati a ovaj put bi četnici odlepršali odavde u svoju zločinačku srbijicu.
То да ли ће се границе мијењати, поготово на Дрини, ни 1% не зависи од бушњука и њихових политичких представника. Они се питају на свега 18% и ту га вежи. Дрина је српска ријека, која спаја двије српске државе.
Bosna u EU i NATO i puno stvari ce biti drugacije. To ce biti spas za ovu vec podjeljenu drzavu.