Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSNA I HERCEGOVINA U EUROPSKOJ UNIJI !
Tek onda nam je belaj.
Jebala te unija nece ti oni obezbjediti egzistenciju. Treba sklonit bagru sa vlasti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
eto Angela će nas primiti u EU i prije vremena! Da, ali nije što smo lijepi, nego što se opet Rusija polako ali sigurno prostire prema Balkanu.
BiH u EU tek 2035 godine pod uslovom da bude postojala drzava sa nazivom BIH
Do kraja godine... hahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahhahahahahahahahahahahahahahahaha
Najveća opstrukcija ulasku BiH u Eu su Dodik,Čović i ovi kriminalci z Sda
A ja Scepo TORNJAK mene si zaboravio.
Jesil to sredio preko stele?
zvizdiću, ne lupetaj bezveze,i ne udaraj šupljake narodu...Narod zna(koja ironija) da od toga nema ništa,a ako se to i slučajno desi da vaš udio u tome iznosi 0%
Bit cemo prva drzava koja ce podnijeti aplikaciju iPhone-om.
ovakva kakva jeste BiH ne zaslužuje ni da bude u ferijalnom savezu evrope. ključno je da nam naprave funkcionalnu državu bez entiteta, gdje su svi ravnopravni, kad su već umjetnički znali napraviti ovakvu lakrdiju od zemlje koja nema čak ni himnu.
Zašto je 90% gradjana zapadnog Mostara seljacka stoka iz Čapljine,Rodoca,Jasenice,Čitluka i ostalih primitivnih gnijezda Ustastva.Trebali smo se ujediniti sa Srbima i stoku protjerati do Imotskog
BOSNA DA NIJE KAKO JEST BILA BI VODEČA EKONOMSKA SILA NA BALKANU
Da su babi muda
Mi ce mo biti zemlja koja ce uskoro biti primljena u EU da se vise ne ponavljaju masovni zlocini i bezbrojne grobnice koje redovno prave četnici i ustaše. Zapad ne želi ponoviti grešku iz 1995 godine. A nismo baš posve ni siromašni.
Drina,molice te vi Boga da budete dio BiH,kad Srbiji jedino truhla Moskva ostane
Treba SAD da odobri da se pometu cetnici iz Bosne pa tek onda aplikacija za EU, vise je to realno...
Zašto samo Cetnici?Šta je sa krimosima iz Sda?
Haha podnesite je vi i sad ako hocete isto ce vam doci jer ce biti odbijena, nijedan uvjet necete biti u stanju ispuniti
Angela j.ebe, ne vadi...
jel nakon što bakir otvori novih 100.000 radnih mjesta ili će se prije toga aplicirati? strah me da nam europljani ne nahrle, pa da nam zauzmu poneko od tih 100.000 radnih mjesta..
Alo ba, Zvizdicu, 1. April prosao davno