Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka drzava prvo postane clanica NATO - a , pa onda postane dio EU . To je neko nepisano pravilo. Tako ce i Sjeverna Makedonija, prvo uci u NATO, pa onda u EU.
@SimpleRed pa nije to baš pravilo,Švedska,Austrija,Finska,Irskasu u EU ali ne i NATO-u,Norveška u NATO,ali ne EU,Turska u NATO još od 1952. ali od EU je svjetlosnu godinu.
Bosna ce biti 53-a Americka drzava.Amerika je zakuhala sa EU drzavama uvodeci im drasticne carine,kao Americko Kosovo carine Srbiji,ista politika.Amerika hoce svoj teren u srcu EU.Dodikova politika i nacin na koji djeluje ce samo taj put ubrzati,neka Dodika i treba nam takav.Cuvajmo se sds-a i opozicije rs-a,oni su opasniji 100 puta...
Na dvije se stolice nemože sjediti. Piti kavu sa Putinom i Erdoanom a na dugoj strani pjevati pjesme zapadne alijanse. Pa zapad sve dokumentuje. Nema EU nema NATO za zemlje koje imaju problema sa demokratijom i šuruju sa despotima.
Svaka čast. Da još jedan vaki ima!
Dovedite Nato u Sarajevo distrikt. Neka taj distrikt za neceg postoji.
Kako cemo roviti po kantama za smece eeeeeeeeeeej 183 km pemzija aaaa strasno je u kanti za smece pogotovo nocu ..... brdrrrrdrrrrrr
Pozrav za 183 km ... pemzijeeee ..... bolje u kanti za smece biti .... kakva eu i nato ...!
Koga boli k, od nasih para je otisao, prisjeo mu svaki ručak dabogda