Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Vucic barem nije opljacako Srbiju i Srbe kao ovi ,,nasi,,
Kakva se korida održava danas u Neumu? Zna li ko?
Zvizdicu ne seri, Bakir te poslao tu, sta je svjestan je da ga je ispusio pa bi sad tebe...ili zenu gurno, STRANKU VAM TREBA ZAPALIT I ISKORIJENITI.
Pa đto šalje Bosna vojsku u Irak , Afganistan, Siriju i što prodaje oružije Iračkoj vojsci i Izraelu kad su bitni mir i sigurnost.
Ovde mira nema....jednostavno ga nema.Nikad pravi Bošnjak neće moć oprostiti đikanu mrtve muslimane a đikana nikada neće gristi savjest........................
to je suština. oni se osjećaju kao žrtve, majmuni.
Zvizdic im opet zvizn'o supljak.😂😂
nisam ja siguran da balkanci mogu živjeti u miru i napretku. Njima je odmah neugodno kad nemaju koga mrziti.
Usvojite deklaraciju o osudi rađanja i porasta nacizma u Hrvata.
Slusajuci ga, rekao bi da zivim u svedskoj ili svicarskoj...
TO ZNACI DENISE DRZI VODU DOK MAJSTORI ODU A KAD ONI ODU PUSTI VODU
najvazniji je mir...pa mi vec 20 godina u miru prezivljavamo hajvanu jedan...kakav crni mir...
Dug je put do Camelota. Just sayin'
Zajednicki projekti su ok, ali prije svega cisti racuni. Prvo sastanak probosanskih i srbijanskih predstavnika na najvisem nivou, potpisivanje obvezujuce povelje o bezuslovnom medjusobnom priznavanju, priznavanje gresaka iz proslosti, izgledu buducih odnosa, pa da se u zajednicke projekte i svijetlu buducnost krene od nule. I naravno, da se Srbija izricito distancira od Dodika i onih koji stoje na putu takvim odnosima.
@laser008 dobro je da u eresu sve stima.
Bitno je da se ne puca... Hahahha
U Travniku danas se zapalio poslovni prostor koji je služio kao prenočište za beskućnike preko puta kantonalne zgrade. Tuga i jad izgleda da je jedan beskućnik izgorio. Tužno je kako vatrogascima treba 40 minuta da dođu iz jednog dijela grada u drugi (a grad je malo veće selo). Uposlenici kantona se šprdaju sa tragedijom između sebe, totalni nedostatak humanosti, valjda ovi na visokoj nozi ne znaju kako je ovima što nemaju za kruha