Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova dvojica ko nasilna djeca u školi, prijete, prijete i prijete, kada shvate da ne mogu više prijetiti trče kmezeći jačim poznanicima tražeći da oni ostvare njiohove prijetnje.
googlaj site:klix.ba bakir braniti cemo
Vučiću na raport prvo Dodik danas Čović pa onda Bakir koji kaže """da mu neće pasti kruna sa glave"" tačno je da neće jer i nemaš krunu ali zato narodu će pasti gaće i biće opet je...
BAKIRE, đubre licemjersko! Nikada Bosna i Hercegovina NIJE imala licemjera kao što je ovaj riđobradi idiot.On se našao da piše ambasadorima, a sam se sprema u Beograd na poklonjenje Vučiću. Sram te i stid bilo . povukao si tužbu protiv Srbije, a sada hoćeš klečeći da mu ideš na noge. U čije ime? Ko ti je dao mandat za to? U moje ime NE SMIJEŠ, jer, Bakire, sram te bilo!
Naslov pisma 'nemocni bolesnjaci pred naletom Mileta'
Bakire zamoliti cu tebe ili bilo ko ako ovo procita a da je u SDA ili poznaje licno nekoga , da ne pristaje ni na sta sto nas narod ne bi zelio ili tacnije da se ne udovolji uvijek drugoj strani, jer ne smijemo se ni jednog momenta osjecati kao gubitnici,posljedice bi mogle biti vrlo opasne.
Ma mozete sad bajrinoj materi pisat… Umjesto lukavo da je odigrao a ovako i sa zapada i sa istoka nas sad gruhaju…e moj Bake
Baš ste jadni sa ovim pismima protiv Mileta.Znači predajete se.
Toliko godina im odgovarao Dodik a sad više ne,. Kao i Komšić.
E Zvizdicu samo cekaj da te tudja ruka pocese tamo gdje te najvise svrbi, dok Zivkovic radi sve da Dodik dobije i ono sto nije trazio, a Covic svoj treci blentitet. Lazni car Scepan Mali aka Zivkovic igra uzivo i nova epizoda veleizdaje ide po planu tek kad se vrati iz Beograda. Nista od pisanja nema, nego pod hitno zatvorite aerodrom u Sarajevu za Zivkovica i preusmjerite ga nek sleti u Banja Luku ili u Mostar. On je savremeni Eugen Savojski i zapalit ce cijelu BiH.
ovo j trebalo pisati 2017
Kme kme kme. Vecite podguzne muve i sluge. Prvo osmanlijama se uvlacili pa austrougarima sad nato i usa a srbo ne zeli biti rob nego ceka i trpi i bori se za slobodu. Izborio se sa.turcima i sa svabama ovi su sad maciji kasalj. A bosnje da im dodju kinezi odma bi izbrisali haso i stavili bi brus li u licnu kartu i pisalo bi kinescicom i zborili bi kinesnjacki jezik.
BAKIRE ODLAZI IZ POLITIKE! BAKIRE ODLAZI JER SI PROVALJEN, RADIS ZA SRBIJU I ZA SVOJ DZEP! SRAM TE BILO BAKIRE!!!
Vi kao kukate na Dodika, a to vaš jaran najbolji, kao borite se i zalažete da narod kao vidi patriote, a ovaj uhljup hoće da ide na noge kod Vučka na besplatno purenje.
Nisam Bošnjački nacionalista,ni pobornik društvenog šljama kod Bošnjaka ali ukazujem da za uređenu građansku BiH moraju biti sva tri naroda a to nežele većina ni srbi ni hrvati. Zato moramo se okrenuti sebi i boriti se za interese Bošnjaka u okviru BiH a to je Bošnjačka federalna jedinica sa 60 % ekonomski i sigurnosno uvezane teritorije koja je neophodna za prosperitet i opstanak pa i ratom ako treba ,druge alternative nemamo osim da budemo ugnjetavani i podlačeni.
čedooooooo, đesi tiiiiii
Dok dva najveca zla po drzavu idu kod vucoca i milanovica vi pisma pisete. E hebem vas usta paradna
Nek se srami EU ,sad se vidi da je i ona za podjelu BiH,
Ni ove fore Ameri nepuše.