Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja samo su se SDA, HDZ i SNSD malo svadjali pred izbore zbog glasova, inače su Bakir Milorad i Dragan najbolja raja...
Bakir se posvadjao sa Miloradom pa morao udovoljiti Covicu da se i on ne svadja sa njim. Hrvati cestitam vam samoupravu. Sad se i vi preko kantona pitate kao i Srbi i Bosnjaci.
E sad moze i Covic u miru pojesti burek. Bakiru nešto prisjeo pa kaze da nece vise. hehe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
djes fOOdile varalico.
Мислим да је ово добра вијест, уважавање свих елемената БиХ и корак напред... Само овакви договори могу да помјерају ствари на боље...
DOKUMENT UKRATKO GLASI: JEdnoglasno smo se Saglasili da se nismo ni oko čega saglasili ! Takav koncept im omogućuje da ostanu na vlasti još 20 godina, USAGLAŠAVAJUĆI se kad dobiju za mandat na izborima tvrdeći da su SE SAGLASILI !
Dnevna politika ,,,red sukoba,red dogovora ,pauza za izbore pa iznova sve ,,,,,privatno su svi kućni prijatelji i tako preko 20 godina nas jašu .
Zasto ne zivim u blizini nekog od ovih omrazenih politicara, da mu svaki dan busim gume na autu, ostavljam pretece poruke za nerad, a kad ode na godisnji zapalim mu kucu. Tacno bi se osjecao nekako ravnopravan i ispunjen.
SDA je najveci dusman BIH
Pitanje je samo ko je sljedeći da opovrgne ovaj čuveni mehanizam (ne)koordinacije...Veće budale nisu Bosnom hodale, od iskona...
IZNENADA: Preminuo basista grupe Regina Denis Čabrić u 49. godini. Objavio kurir.rs...
sta ustvari pise u tom mehanizmu ? koga to zanima ....
Zavisi drug sta zelis,i kakvu zemlju zelis.Ako zelis normalnu onda te je trebalo zanimat',a ako ne onda je ok i ovako
@percepcija recepcije Naravno da zelim normalnu zemlju u kojoj je sve transparentno , zato i pitam , ovo je cirkus ...
Mrzim psovati ali ovim idiotima moram, J***LI ONI SVE SVOJE truhlo, pokvareno izdajnicko. Pleme vam se zatrlo stoko prokleta.
Ma , maknut se nigdje s mjesta neće ...Živi bili pa vidjeli..... Slede upitnici EUa , a tu ima na tomove pitanja , na koja će ova družina ( jel te..) sve trčeči da pozitivno odgovori ???? Aaaahaaaa, kad bi se šalili... PS ovo je samo predizborna ubleha, da pokažu ( glupom) narodu kako se oni brinu i kako bez njih sve ode čurluhu ... Jako providno....
A nakon ovog usaglasavanje, ide usaglasavanje po kafanana. I tako ukrug.
Fadil i Željko u "živom zidu" čekaju da Mićo opali neku glupost po golu BIH.
Ovo sve namjesteno. Svi su umjesani u ove namjestaljke. Ne samo ovi domaci vec i stranci se uigrali uz njih. Al' eto.
A reformaska agenda? Jebala vas ona, vise je i ne spominjete a kleli se u nju ko da je sveto pismo. Kladim se da i ne znaju prevod za rjec agenda (ađenda)
kad je košarka, naši protiv njihovih... ? jel u 3:00 ?
koji su naši bogati, podsjeti me?
@krkan007 zavisi koga ne voliš... e protiv njega navijaš... a druga ekipa je automatski tvoja.. moraš se opredijeliti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)