Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fatin uspjeh je vaš neuspjeh !
to si u pravu neuspjeh ovih otpadnika od sda,jer svjesni da u Podrinju sda 90% glasova dobije,ovdje trojka rijetka ko krmci u teheranu što bi rekli
Fatin uspjeh je SDA mafijaski poraz! !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gospođa Fata Orlović bila bi veoma dobar i odlučan član Predsjedništva BIH. S Fatom nema kompromisa oko nepravde - žena je duhovno i intelektualno superiorna, što nije teško , Zvizdiću i Izetbegoviću.
Budimo realni koliko realnost poznaju Zvizdić i Izetbegović. Oni bi tu zemlju s crkvom sigurno mijenjali za nekih 2-3 miliona i kupili nekretnine u Turskoj ili Austriji. Oni nemaju principe, ništa ih ne veže za kuću i okućnucu, na dom i domovinu osim ako se ne može unovčiti. Fata je princip i način mišljenja kakav duuugo nije viđen na ovim prostorima.Fata je sve što oni nisu niti mogu biti.
nena Fata i doktorica Sebija, heroine bošnjačkog naroda,koja sličnost u njihovim borbama za pravdu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne treba. Slučaj je završen i treba ići dalje, graditi međusobno povjerenje.
Zvizdicu, 7. juni cemo napravit danom ukidanja budzeta i svih poreza u bih. Ostavit cemo 10% pdv da se sve ostalo moze finansirat. Vas uhljeba ce ostati 1%. Bolje vam je pocnite traziti posao u realnom sektoru kako ga vi zovete!!!!
Kaze ... "Skočila sam, uzela sam džezvu, lupnula od sto i rekla mu marš!"
Ovi iz SDO su postali cirkus
Denise Zvizdiću, ti zasluzujes mnogo bolje i vise od jedne nazadne partije kao sto je SDA!
Umlati Senad bračni par Izetbegović, izvadio karu i lupa ih po tintari. Kao naizmjenična struja.
Da li je Ramiz Salkić tužan nakon ovog rušenja?
Hos ic?
E jbg sad, bas se pretjeruje. Uvesti ga ko vjerski praznik?
Covjek je ovo izjavio samo da se dodvori narodu, i da tako pokupi poene na politickom polju! Ljiga, kao i svi politicari...
Cega se lik dosjetio a ja ga smatrao pametnim .. medjutim kako se vidi cak ce sda da se pojaca kad lik ode u nip ili u sbih..hehhe.. ublehe neponovilo sta jadne bosnjake zadesi
Dok se zena borila samo za ono sto joj pripada svi ste se sklanjali ,a sad ste se svi oglasili i priklonili zeni koja je strahovala da umre i da ne doceka ovaj dan pravde . Borila se i izborila bez vas ,ne pravite sebi reklamu na osnovu tudje borbe . Crkva nije problema ,nek se grade ,ali tamo gdje im je mjesto .
Tako je 👏👏👏👏🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Zvizdiću i ostali političari . Dok vas Vučić , onakav kakav je pravi ( s razlogom ) nesposobnim budalama i neznalicama ( što i jeste ) vi čitav život samo laprdate , pišete nekakva saopštenja , podmuklo svađate narode jer samo tako možete ostati na sceni i trpati basnoslovne pare u đepove . Prokleti bili , uništili ste evaku nadu da BiH može biti bar malo nalik na normalnu državu .
Nana Fata odrzala lekciju o principijelnosti, patriotizmu vama prodanim dusama i ne spominjite je, niste je vrijedni.