Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je rangu kad su ispred predsjedništva pustili u svečani rad trotoar. Kakav glup narod na ovim prostorima živi, za nepovjerovati. Gledaj kakvi hahari i kokošari ga ismijavaju!
Gradi li se u RS-u išta osim u BL, e moji srbi koji ne živite u BL zašto dopuštate da se od vaših novaca gradi samo BL???
Koliko je cijena za ovaj tok bila, milion? Zeljko pokusava na sve nacine da zaradi koji glas, ali nema brige jer ce se papci i glasovi da kupuju svakako 🖕🖕
Trotoar pred Predsjeništvom na apartima ! Toliko is se nakrcalo da presjeće traku da su jedva stali u saobraćajnu traku !
Majko moja kako smo mi glupi
Bravo !!!!!!! Zajedno gradimo nasu drzavu Republiku Srpsku
Otvaranje kružnog toka... Jaoo, cirkusa off Bosnia! Isto kao i otvaranje pothodnika na Stupu, kada su došli Adem Zolj i ostali papandreusi... Zadovoljavaju se sa pisljivim stvarima.
Nekada su se svecano otvarali kombinati koji su zaposljavali na hiljade ljudi a danas je svecanost kad se otvara kruzni tok ili trotoar
Dushe drage... malo poena sitnih.. koje ovce ce ovu foru popusiti
ovi bi nasi i nove kontejnere pustili u rad
Na PTPC kažu : otvaranje kružne raskrsnice
Ovi kao Tito kad je otvarao tvornicu sa 10000 radnika. U normalnim zemljama se to (kruzni tok) cak ni u vijestima ne spominje, a ne da predsjednik vlade i gradonacelnik vrse svecano otvaranje.
da nije izborne godine ovdje se nikad ništa ne bi izgradilo
Znači uskoro ćemo svi u BIH ići samo u krug. Pa ja k'o i do sada. Ipak fali jedan u Mostaru jer je tamo vožnja u krug postala politički sport.
Ima li slika kružnog?!? Kako mi se čini po slikama, izgleda da je kružni otvorio želju cvijanović! Samo njena bagava faca na slikama. Vlahahahaahha
Jos malo pa ce se sijeci vrpca za ciscenje ulica, bacanje smeca, itd...