Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
isti dileri vam godinama setaju i uzivaju dok ljudi rade za minimalac klosari
Ubise vam 2 policajca a vi o pozitivnom trendu pricate. Mrs svi u pi.ku materinu
zato jacha drzavni u procvatu. npr. ovo kako guze spovecanjem plata isto ko kad crnas skitom od pola metra guzi neku tinejdzerku sa malom pichkicom, ona na izdisaju al kae mu udji iguzi jache manijache.
Još jedna od obmana i laži, prikazivanjr fiktivni rezultata, zbog toga je Todirić uhapšen, al ne može policija samu sebe hapsiti kad su preglupi.
ma vi niste normalni, koje smanjenje kriminaliteta...
ovdje neko nekog jebe definitivno ...
da li oni žive u istoj državi kao i mi obični građani?U mom naselju normalan čovjek ne smije dijete u granap poslati nakon prvog mraka.
hm na koje kriminalce misle drzavne ili ove sto sicu kradu
Nisu tačni podaci. Uzimaju u obzir mjesec od prosle godine kada je bilo najviše kriminala a da taj isti mjesec ove godine ima najmanje. Nisu uzeli u obzir cijelu godinu. Svake godine izlazi clanak kako je kriminaliteta manje... sto znaci da za par godina nece biti kriminaliteta a ubijat ce neduzne ljude i policajce ... a na papiru se nece voditi da uopce ima kriminaliteta.
situVacija je uvijek na zadovoljavajucem nivou !! naravno kako bi i bilo drugacije kad nam oni kroje statistiku kako je njima cejf !
Hahahahahhahahahahahahhahahahahaha