Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ziv Konakovic da nije sehidio na hadzu..
Amin.
ahahahah pošehidio! a, jel' jusko bio?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tesko da se moze iznad opcije jedan covjek jedan glas a sto je super stvar. Samo SDA je daleko od te demokraticnosti kao bih od Sunca. Mozda je Bake uveo jedan hodza jedan glas ili cak Glas sarajeva a ko sisa ostale :)
@JB007 Ovdje zaista na ovom portalu smrdi od Fahrinig cyber spinica. Zivite u nadi da ce vam ovo spinovanje pomoci na izborima. HAHA
@MoonSide hebo te Fahro nepismeni ratni tajkun. Nemoj mene vezati ni za jednog političara u BiH. Sve je to bagra. Mene oni uopšte ne zanimaju. Ja samo komentarišem. Džaba ti svi ti glupani koji na račun ovaca uživaju i imaju realnu moć u državi.
SDA...jer norod znode!
kakve odvratne face
sudija se zajebo nije žuti oni odavno imaju CRVENI karton
I gledamo na slijedecu godinu,izbornu,kao,eto,neke promjene ocekujemo,a i sami smo svjesni da nas opet ocekuje jos 4 godine sa manje vise istim cobanima.Ocigledno ponovo pobjeda SDA i nastavak agonije naseg drustva.Alternative nema,jer Sepic sa Fudom nece nista novo donijeti,Reuf ajfon i kompanjoni takodje,Nermin i Zeljko stara ofucana prica,Fahro da Bog sacuva,ostale Nase,vase stranke ne znaju gdje udaraju....Nek nam je Bog na pomoci
SDA Cosa nostra........ko i HDZ I SNSD. Hebo ti zemlju gdje suovi kriminalci predstavljeni ko demokrate
On kroji statut kako njemu odgovara,,,svi ste do daljnjeg na cekanju,,,taj ceka momenat da zbrise ,,,
Svake hefte izbacite,Bakir izjavio za klix,pa sto ga ne upitate sta je sa reorganizacijom stranke.E nemate damu jarani,vec objavljujete fol ove neke kriticke texstove.De ba.
Ja kriminalaca majko mila,ko nam vodi zemlju sve pljackasi i reketasi.GADOST NA SLICI FUJJ
@kviskoni Glavni reketas Fahrudin Radoncic. Srpski spijun koji radi na podjeli zemlje. Uz pomoc mafijaskog novca sagradio toranj, a od SDA para napravio novinu Avaz.
Cuj SDA i demokratizacija!!! Svaka organizacija se moze ustrojiti i dovesti u neki red, ali mafijaska organizacija ostaje mafijaska. I Kosa Nostra je bila super ustrojena organizacija.
@preludezalude SBB mafijaska stranka, osnovana od glavnog mafijasa Fahrudina Radoncica, koji je u BiH stigao 90-e godine da uz novac od SDA napravi Bosnjacku novinu Avaz. Dok su drugi ratovali i stvarali drzavu, on je pravio plan kako da tu novinu privatizuje i da je prisvoji. Fahro kriminalac.
Samo SDA. Dušmani crknite!
svi su vam dusmani koji nisu sa vama u kriminalnoj organizaciji, sto znaci vas sopstveni narod smatrate dusmanima
@Simply_Red u kojoj ti zemlji zivis? Ja evo ovdje gdje god da se okrenem oko mene su SDA simpatizeri. Jel se to javljas iz Fahrovog nebodera?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uriniram vas smradovi!
100 milja radnih mjesta, uso babo u guineesovu knjigu uposlenih rekorda
uz ovaj idiotski narod postohanje mafijaske sda i ljigavpg sdpa je sasvim očekivano ....
kmeee kmeeee predsednik mosnjaka pije ustaski juicy sok