Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smijenit i dati zabranu rada u drzavnim institucijama ,pa onda nek radi ono sta je zavrsila a to je nista osim pjevanja sto je guraju ...
"Nakon toga Barbarić je napustila sastanak." Tako i treba, nacionalizam i sve oblike štetočina treba iskorijeniti prije nego postanu nešto "normalno", što jeste bio cilj sa ovim pokrenutim pokušajima Barbarićke i Ravića, marš!
Nju je napustio zdrav um.
Je li ova ljiljana bivša supruga pokojnog liječnika koji je radio u centralnom zatvoru u sarajevu
TI BI VIŠE VOLIO DA JE RADIO U jASENOVCU.
Koji si ti debil ne pitam poradi toga, ako znaš odgovori ako neznaš odjebi
Dobro... ako predstavlja instituciju i poslije radnog vremena, je li plaćena za to - prekovremeno?
a šta misliš kolika joj je plaća, a koliko radi u radno vrijeme....glasnogovornica...
To je stvar firme koja je plaća. Međutim- postoji radno vrijeme i slobodno vrijeme. U radno vrijeme radiš a u slobodno ne radiš. Je li tako teško? Ako je već optužujete, radite to kako valja ili nikako.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta si ti mislila ti hrvatica i mozes radit sta hoces, e pa zayebala si se, e sad stisni supcic pa napisi za dom spremni.
Batbarićka, nemojte se provaljivati i pokazivati temeljno neznanje i tvrdoglavu glupost. Ne mješajte hrvatski izraz „Za dom“ koji se koristi u govoru, književnosti, poeziji, muzici, filmu i sportu i službeni pozdrav odnosno krilaticu Ustaške – Hrvatske revolucionarne organizacije (UHRO-a) „Za dom spremni!“ . Isticanje pozdrava odnosno krilatice „Za dom spremni!“ u Republici Hrvatskoj kažnjava se kao prekršaj po Zakonu o javnom redu i miru, Zakonu o javnom okupljanju ili/i Zakonu o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima. Šta tu nije jasno?
ovo sto si ti rekao joj treba reci na sudjenju i zakljuciti slucaj. posto je to osoba u godinama mislim ga prevaspitavanje ne bi bilo moguce ali bar da joj se da do znanja da se ne slazemo sa povampirenjem planetarnog zla , da covjek covjeku cini zlo iz besmislenih neljudskih pobuda, zato je osudjujemo , i bilo koga drugog sa tom ideologijom zlocina
Pa sta to moze raditi glasnogovornica ministarstva turizma, pa ona nema sta raditi ni u toku radnog vremena a kamoli poslije. Ona gospođo draga da sta radi narod bi cuo za nju, ja redovno pratim informativne emisije i ni najednom ne čuh glas ove nam lijepe ustaške djevojke.
*nijednom
Ona lijepa?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U drzavnim ministarstvima rade nam ljudi koji misle o jednoj zemlji kako im je to domovina, a zive i uzimaju placu od drzave koju ne smatraju svojom domovinom.Ne proslavljaju njene praznike, ali uredno znaju boriti se za nacionalna prava, traziti treci, peti, sesti entitet.Ne placaju RTV taksu ali zato traze da se na TV prica njihovo narijecje, pa idu do te mjere da traze i kanal na svom jeziku za koji nisu predvidjeli hoce prenostiti istu dosadnu vjest i istu onu utakmicu, samo ne znaju hoce biti fudbalska ili nogometna.Kada ih se uhvati u govoru mrznje vade se na svoju ugrozenost, a svojim jezikom mrznje pozivaju na ugrozavanje drugih naroda.Prave se kvazi patriote i historicari, i uplicu se u posla historicara iako njihova diploma mozda cak ne pokriva ni radno mjesto za koje rade.Prestaju s baviti pjevanjem jer im mnogo bolje ide uzimanje para iz drzavnog budjeta.Govore kako su majorizirani jer im drugi narod ne daju da dovedu fasistu na vlast.Za kraj Za dom..Za biro rada spremni!
Pa razidjimo se :D kufer, koji litar vina i komad pršute pod ruku i pravac linija za Zagreb, nemoj zaboraviti ponijeti domovnicu.
bih treba podjeliti pa ovakvih nesporazuma nebi bilo
Isto ko i tebe, što bi Nišpa rek'o treba te raskaratat
ne kontam šta mi imaš reći
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
A sta to radi prekovremeno?Prima Bosansko-hercegovacke karine ili samo Hercegovacke?
Govoriti "za dom spremni" u jednoj drzavi a misliti na drugu je totalna izdaje te iste drzave i njenog naroda. Dole izdajnici!
U Sibir s njima!
ahjoooj sjasi ba dosta vise o toj flundari !!!
ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !!! ZA DOM SPREMNI !! ZA DOM SPREMNI !!!
To on u naletu inspiracije.
puši ga pederu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ZA DOM SPREMNI je isto što i ZA KRALJA I OTADŽBINU ili VOLIM TE BOSNO samo sto neki to i ako znaju prave se budale ...
Nije isto. Pročitaj malo.
i opet ce biti poj'o vuk magarca... sve ce se zatskati a mi cemo zaboraviti
izabcit je odmah, sad neki patrioti sve, nemamju pojma sta i znaci Za dom spremni
Zatvorit na Grmožur!