Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrlo tužno, deset samo, jednog naroda nema, nikako nije dobro, i da li je to ono što čeka svu bosnu, ko treba da upali crveno svjetlo il da se mirno bavimo većim pdv-om. ko je taj ko će reći koji je način da ljudi prestanu napuštati zemlju i počnu se vraćati na svoju grudu ma gdje, il da se mirno bavimo većim pdv-om.
Kap vode na vruc kamen,sretno i da dugo pozivuis nazalost vjere su iosakacene.
Koliko je samo mucenika u Hercegovini u Ljubuskom , Mostaru , Stocu, Prozoru , Čapljini , koje su hrvatske postrojbe izmučile i ubile.. trebao bi spomenik do Neba, al zato ima na Humu onaj .. licemjerno cak i od crkve..
Zgodan je
Ma ja, Hvalospjeva i pohvala u komentarima za 10 starčadi i jadnog (mislim nije jadan, tako se kaže) sveštenika. Nedaj Bože da ih upitaš za koga će glasovati i još više nedaj Bože da izreku kako su za to da eto bi oni jadni da smiju odabrati Hrvata kojeg oni žele pa kako god bilo a da ih ne klepe iza ušiju i kažu im nemate šta vi birati - mi vam već izabrali našeg zlatnog ljiljana :-)
Nigdje nema te nase bosanske otvorenosti i dobrote, sto je kroz vremena i ocuvalo Bosnu, njene ljude. Zato ce Bosne uvijek biti, jer to zivi u ljudima. Nanese li vas put kroz Bosnu na tudje imanje, bicete preplavljeni dobrodusnoscu, pocasceni onim cega ima: jabuka da ogulish, pregrsht sljiva, gurabija koju vam 'tetka' gura u dzep. A zadesi se tako, nezvan na 'Zapadu' u necijoj avliji i cuces pitanje 'how can I help you', nista drugo do 'sta radite, nezvani, na mom imanju'.
Nema Bosne nigdje. Slažem se. I ja je čitav život tražim, ali je nema.
Mojoj malenkosti nisu razumljive priče o višestrukim smrtima (preseljenjima) onako kako muftija Zukorlić opisuje razliku između ontoloških i bioloških oblika transporta po kojima Dante opisuje čak devet nivoa.
A nepun kilometar od tog Medjugorja se nalazi jama Surmanci u koju je baceno preko 500 srpskih zena i dece iz sela Prebilovci 6.8.1941. Egzekutori su bili mestani Bijakovica, Surmanaca i Medjugorja. Gde bas ta gospa nadji njima da se ukaze, mozda je htela da ih pljune.
@digi.tal Ma vi se jedini možete "ponositi" da među pravoslavnim svecima imate popa Macu, popa Đujića. Narod ovih prostora i Dalmacije ih poznaje po noževima i silnim klanjima.
U Gorazdu ce ti biti dobro jer su to dobri ljudi. E sad bice ti i dosadno ali nemoj zbog toga ljudima prodavati lazi. Dosta vam je Medjugorska.