Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I DO SAD SMO SVE MI PLACALI I NASE I VASE STO STE POJ*BALI, OVO STO MI S*EBEMO JE JEFTINIJE OD ONOG STO SMO VAMA PLACALI !!!!!!!!!!!!!!!!
Ti isti gradjani placaju i tebi! Bolje je da plate za nove prozore i kontejnere. I onako imaju vise koristi od kontejnera nego od tebe.
Shvati da ćeš i dalje plaćati njihove ćejfove, ali ćeš platiti dodatno i svoj, a neće oni. Kad je na početku rata gorjela zgrada Izvršnog vijeća, ako znaš koja je to, onda je jedan tvoj istomišljenik govorio, neka gori izgradili su je komunisti. Gandi je postigao sve mirnim protestima, a ovim se neće ništa postići.
Amire pleme ti yebem zeleno i cijeloj SDA, SDP-u i ostalim strankama koje rade na sistemskom gusenju protesta! necete uspjeti ovaj put jer cemo se konacno obracunati. ja sam sad dosao sa protesta i sutra opet napad na vladu KS !!!
Koji političar bolje radi: a. Onaj kojem zvižde ispred prozora b. Onaj kojem gori pod nogama Neće taj dan dobro raditi nijedan, ali će zato ovom pod b) duže ostati u sjećanju dan kad je zamalo poginuo. Zato će razmisliti dobro hoće li nastaviti po starom...
2005. godine je privatizovana “Dita”. 2000. godine je privatizovan “Konjuh”. 2000. godine je privatizovan “Polihem”. Vlada TK sa vodstvom SDA u to vrijeme je odradila privatizaciju tj. pljacku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mi smo sve ovoplatili
dosta je narod placao, sad cete vi da platite
Konjino koji si ti teret narodu pa sta.
Evo ti narode ko uzima tvoje pare !!! Nema nama pomoci
Jadan li si, kao da si s Marsa pao. Pazi da ti se fotelja ne izmakne pod g**** pa padneš ko' kruška s grane.
Ako je državno nije Vaše privatno "gospodine". Imate Vi vaše vile pa ih čuvajte i bolje ne izlazite iz njih, za Vas NIJE politika! A državno i ako srušimo, naše je! Pa kako Vas nije stid? Kako?
seljacina na kub, evo ko nama vodi drzavu *** mater ogavno seljacko papansku
Treba vama samo uletiti u zgradu pa da mi ..lično.. to pojasnis Zukiću!!! Licem u lice...Al bi imali na maksilofacijalnoj posla.....
Najavljeno je da će se sutra demonstrantima obratiti Muhamed Čengić - Čenga, zagovornik demokracije boljeg sutra, kao i suživota među narodima BiH. Čenga je obećao i kao potprecednik SDA i njen osnivač, a i kao potprecednik Vlade da će 'Pravna država početi postojati od Ponedjeljka' Živio naš Čenga, živiooooo, i svoj čardak od miliončeta napraviooo. Samo nek' nema više komunističkog mraka, pa nek' sve ide u MP3, i neka smo nezavisni i suvereni...
Ove stranke sve treba unistiti, milion nekih stranki samo se guraju u onaj j*beni parlament . Sve to treba po kratkom postupku. NARODU VLAST!!!!!!!!!
Gradjani svakako placaju sve u cemu vi uzivate, Zukicu, zato se ne sikiraj puno. A ovo "mislim da to rade centri koji žele da izazovu što veći haos u BiH i pored onoga koji imamo, mislim da su ti centri van BiH" je vrijedjanje teskog polozaja obespravljenog naroda, Zukicu. Sram te bilo za spinovanje koje je ispod sveke granice morala i ukusa. Nije vasa politika nista kriva, kriva je CIA, KGB, HIZMET, marsovci, samo vi i vasi koalicioni partneri niste krivi!
samo ako dodje do velikog sranja, i budem blizu tebe, glavonja zukicu, kako cu da te s***! evo je otvorena prijetnja!
placam i tvoju platu,ološu kriminalni.
Zukicu najbolje bi tebi i tvojoj stranci bilo da se ne oglasavate, jer je upravo zbog vas ovakvo stanje u drzavi. Zato psssttt.
Problem je u tome sto ti isti prozori otvaraju opet priliku lopovima kao sto je on da umjesto 200 KM za prozor, on da 400 KM i onda se na kraju rastali sa istim tim izvodjacem radova! Tako da ce mo mi opet platiti te prozore, a i prozore na njegovoj kuci, vikendici, poslovnom prostoru, zatamnjenom audiju ...itd :)