Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi li i ti završio pripravnički kao ministar? Uhljebi SDA!
@ralph05 SDA krimosi
@TeslaN vidi mu glOove😂
HDZ-ovi petokolonaši, više je nego očigledno da u svim pitanjima u kojima su Hrvatska i BiH konfrontirane strane, oni obavljaju posao za svoju "pravu domovinu" kako bi rekla gđa Kolinda! Tako je u svemu, i Pelješki most, pitanja granica, imovine... HDZ je pravi Trojanski konj!
Žugu nije zvalO😂
zato sto si ZUGA boje se da ces ih pljuvati i ofirati sta
A Pisonju pozvali 🤣😂
Ne spavaj, već preduzimaj mjere kod Zvizdića. Ovako, od hrvatskih ministara se ne očekuje da bilo šta urade za svoju drugu domovinu BiH!
Šef Pregovaračkog tima za provedbu Sporazuma o pitanjima sukcesije koji nikad nije sazvao niti jedan sastanak tog tima. Dobro mi imamo još i gaća na guzici kakvi nam vladaju.
Čim se otjera Gordana Tadić, novi tužialac pozvati šefa Pregovaračkog tima na jaku kavu iza ponoći, da nam imovina ne završi ko izlaz na more ISPOD PELJEŠAČKOG MOSTA !
Čuj pored silnih zamjenika on ovlasio glupaču ministticu odbrane za sjednicu!!! Zašto onda postoje zamjenici? Zar papak zamjenik nije morao znati da papak ministar neće doći jer sabotira rasparvu o pljački iz HR pa se nije moga spremiti da dostavi sve potrebne informacije!?? Jao ja poltronstva i nesposobnosti.
ima kurčevitu glavu
Ova Žguba da je ministar.. zemljo otvori se..
Dosta mu je facu vidjeti pa skontati ko je i sta je
Đe ti je Pišonja?
Ej Žuga gdje ti je Pišonja? :D