Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramno je biti Srbin,sramno.Koji monstrumi,bez stida govore o tzv.RS-u.Da li so to ljudska bica?
Domuze Zatvor je tvoje odrediste j.... ti i oca i majku jer kakva su to krmad kad je mogla izroditi takvog DOMUZA,Halali mi Boze ako grijesim ali zar se more i to zahtijevati poslije svega sto je uradio,cuj \"želi da posjeti majku\"dok hiljade Srebrenickih majki čiju je djecu on zive zapalio\" žive čekajući da pronađu kosti svoje djece\"i dostojno pokopaju.Pa nije se ni pokajao eto........ Allah salamet..................................
e ovo su cuveni SRPSKI JUNACI....lako je nad civilima, djeci, zenama, starcima, iznemoglima silu provoditi pa ih pri tome jos i zapaliti zive....to je to SRPSKO JUNASTVO kroz vijekove.....to mogu i ja.... ....ne kaze se dzaba \"Sacuvaj me Boze hrvatske kulture, bosanskog zajednistva i SRPSKOG JUNASTVA\"
ebat mu i majku i oca i poslati mu snimku da geld amamu mu cetnicc...
J...m ti oca,majku,dijete,sestru,mrtve u grobu,kucni prag,najmilije,najstarije,najvece i najmanje,J...m ti sve sta imas u familiji na ovom i onom svijetu,sve sta ti se nalazi na zemlji i u zemlji,Dijete bih ti zapalio a roditelje Razapeo a tebi izbusio laktove i koljena i u kolica te ostavio da citav zivot gledas i sjecas se kako su tvoji najmiliji vristali dok sam ih mucio. Krvi bih ti se napio i svakome kotije u rodu. Jesam li sta zaboravio a da J...m ti oca u usta a materi se pokakim u p...u da nikada vise neraradja takve skotove
Odlican link http://www.rtrs.tv/av/player.php?id=117&x=0
Hoces da se kladis da ce da izadje za 10 godina, a rodjak mu i za manje...
Pitam se kakvi su to ljudi koji su odgojili ovu ZVIJER.Fakat nema primitivnijeg naroda od srba.NECES GA MAJCI IZACI NIKAD IZ ZATVORA BIJEDO LJUDSKA.
i majku i oca u zatvor s njim pa nek se gledaju
Pa sto jednostavno ne dovede i majku i oca u zatvorsku ustanovu pa im kaze kakav je dzelat
Krepaj ko pseto u zatvoru.
STO JE ZALOSNO to-je DA domaci politicki lideri ne reaguju na OVO ODMAH!A sta cekat od bijednih krvolocnih lesinara dosli iz ukrajiskih kamenjara,oni da su imali casti,svijesti,samilosti nebi radili mjesecima sata su radili! BiH4EVER!
Gamad krepat u zatvoru.