Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Sbbkbb bilo bi najbolje da sami srbi snime kako su se popeli na brda i gadjali grad Sarajevo te sve ljude drzali kao taoce bez vode i struje...zar ne? MI SE IZVINJAVAMO STO SMO SE MORALI BRANITI I ISTJERATI C....... IZ GRADA...jel to zelite da cujete?stvarno ali zaista stvarno ste nenormalni... prave Sarajlije pravoslavci/srbi su ostali u gradu, hvala bogu ..
I tako ce Srbi da pudu poznati kao Srbi onako planetarno :)
Pao Mujo sa 15. sprata. Raja se okupi i pita ga šta je bilo, a on će: Ne znam, i ja sad stigoh.
Da je u ovoj drzai isve ludo pokazuje i ova prica.Zar nama treba neka holivudska glumicica da govori sta se ovdje desavalo.Pridavati vaznost jednoj americkoj prici je jos jedan idijotluk u bosanskom loncu.I to prica stize iz amerike...koji apsurd.Slijedece sto ocekujem je recimo film o ratu u Libiji ili Iraku tako da nam andjelinica prikaze sta se to tamo desilo.
angelina od Gia-e nije snimila dobar film osim onih u kojima se divimo njenim atributima i kako bi je oplodili. pravi se pametna i bolje joj je da se djece one uhvati
mi Srbi smo fakat najveća govnna..
Na ovom postu sam pronašao dvije normalne osobe IDICA i MIRZA, ostali na liječenje, što prije.
Ovom Rokiju,sto kaze da sam retardina. Biti retardirana,znaci djete rodjeno sa mentalnom disfunkcijom,ili poremecajem mozga,pazi,ako se drugom rugas,sutra i neko tvoj moze da ima taj poremecaj. Svi smo mi zrtve,bili Bosnjaci,Srbi ili Hrvati. Znam da su sa mnog strana osobe isle u rat iako nisu htjela,znam i mnogo prica da su jedni drugim uzajamno pomagali. Nemam potrebe da se tebi ovdje objasnjavam. Bas me boli briga kako ko zove istog Boga. Nisam nacionalista. U ratu su nam pomagali i baka i dido Hrvati i djed i nana,i stric i strina Srpkinja i amidza i strina Muslimani...bas me briga,ljubav sve pobjedjuje...
budaliještina
m.... vam bolesnu,....pa i nju bi za pare prodali fuj džubrad hebla vas ta žvalava kur*ava a vi nju
Zoki ako su nas to srbende branili pitam se onda ko nas je to napado.Ti si očito neko k.opil.e iz takvog braka.Ok je potpuno te shvatam.
Sad vam je super film a dok se snimao brukali ste nas svojim izjavama po tv i zabranama.da ste pametni da nikad vise ne progovorite.jeste zrtve ali bolje je da sutite u buducnosti.bolje ce nam svima biti
Gdje je su-pak realista nestao?
nego koliko je andja platila da zrtvama da kayu da je napravila dobar film
jel pricaju engleski cijeli film??? tito dragi na sta ce to liciti... imali neko torrent????
Dan ne kika drugi svj. rat se zavrsio 1945 i srbi ga jos spominju, Kosovo polje je bilo 1389 godine i srbi ga jos spominju a mi bi trebali da zaboravimo sta se desilo 1991 - 1995 ???? M___R___S___ !!!
Ovaj film ce: a) opametiti Srbe - LIKE b) razljutiti ih - UNLIKE Glasaj!