Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grubesa trazi ,, revidiranu strategiju ,, grubesa trazi da se neki zlocinci proglase andjelima u revidiranorm i rekonstruiranom i namjestenom i zmirucem procesu . ono zatvori oko jarane . ovaj put necemo zlocince proglasati blazenim . svaki zlocin treba procesurirti . to je dobro za sve . pravda je iznad svega . ime zlocinca ne igra ulogu . zlocin je zlocin i zato sa njim pred sud . ako se to ne uradi ispastace i bosanjcai i hrvati i srbi kao narodi jer zlocinac ima ime i prezime .
I ja se više pitam kada će početi da se sudi muslimanima za zločine počinjene prema Srbima i Hrvatima !?
@GCMx64 Ne pricam ja o drugom svjetskom, nego o ovom poslednjem. Šta je sa Srpskim žrvama Podrinja, Sarajeva, Tuzle, Krajine... !?
politika ovog grubese je sljedeca 1 - 1 - 1 - 3 - 3 - 3 . ako ima ima milion zlocinca srpskih i hrvatskih on bi to podijelio na 3 da svako ima isto . on bi zlocine podijelio konstitutivno . 30 000 drugih zlocinaca vrijedi kao 3 bosnjacka . cirkus zvani monty payton jase i dalje . uskoro ce se sve granate koje su pale na srajevo njih par miliona ravnomjerno raspodijelti sa banja lukom i i sirokim brijegom na koji nije pala nijedna .
Mektić je nevin!!! Hahaha...
pravo zanimljivo, zašto se gospodin "Toplana" ne procesuira za ratni zločin nad civilima ili on nije kao službeno i vojno lice u službi vojske izvršio/naredio ubistvo civila, vrlo zanimljivo, treba fino prelistat registre oresuda i pomilovanja u periodu od 92 do 96 i pogledati dali su tzv ubistva radila vojna ili civilna lica.
@StarM0N ne moze nikob iti sudjen za isto djelo dvaput...
@zvrk pa nije za isto djelo prvo je bilo Ubistvo, sad je za ratne zločine, samo u Bošnjaka u vrjeme rata kad uniformisani ubijaju možete nazvat ubistvom a ne ratnim zločinom ali hajde nema veze nemogu zamjerit da su znali išta ipak su to Bošnjaci u glavu.