Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubuduće sve kandidate za jedan nivo u kuglice (kinder jaje)I izvlačiti jer je trošak puno manji a glasač i onako ne utiče na rezultat glasanja.
Ovo zadnje je bilo iz 1 u 2. Haahah
Ubuduce da se izborne pobjednike nesto pita, a ne da svaka šuša sa 300 glasova smatra da treba da vodi drzavu.
Koliko su plaćena kinder jaja , kroz sistem javnih nabavki....? Ko je pojeo čokoladicu iz istih, ko je dobio igračke iz onih žutih kutijica koje koriste za izvllačenje...
Kristijan Šmit zabrinut
Sporo ucimo, a oni su to znali odavno
Sve nam je svakako u ovim kuglicama zasto i vlast nebi bila lutrija..
Protektorat ! Šta se čudite ?
Kod nas je bolje zlijeb nego glasanje
Bosnjaci budimo realni takvi smo kakvi smo jer 3 brata u veciji slicajeva ne mogu da se dogovore oko imovine a kako ce 8 organizacija ???svi znamo da to ne ide nigdje. ohladimo glave SDA spusti gard takodzer SDP I pocnimo graditi drzavu. ovi ostali satelliti osim Efendica koji je iskreno veliki radnik sto se vidi u opstini gdje je nacelnik trebaju da se ohlade I oni koji se nisu ogrijesili da se vrate u maticne stranke. vrijeme je za okrupnjivanje Bosnjacke politike.
💯 %
Dino vodi SDP u propast, obecao Niksicu premijersko mjesto, a ovaj bi izgleda za mandat unistio SDP. Zna Dino da oni i NS ako ne uspiju sad uzeti vlast da im je buducnost SBB i PDA na sljedecim izborima.
ovo je sve islo smisljenjo pravio se narativ da je sve zavrseno. sada je to sve Palo u vodu I sada se hlade glave jos ako je istina da Sda I df imaju 14 malo se drugacije razmislja u centralama. Bakire skloni se vidis da si kolateral pusti mladze na prvu liniju nek se ljudski dogovori sa iskrenim patriotama.
taman i jesmo u tom dobu...
dokaz da se nismo odmakli i da kasnimo za demokratijom 2500 godina
To je ipak najpoštenije, ždrijeb je nezamjenjiv i u sportu.
Nema veze, dajte nam Kaligulu ili Nerona da ovo sve političara pobije ili zapali 🤣
SDA+ DF imaju dosta više glasova nego čitava osmorka? I trebali bi da imaju manje delagata? Onda bi kao zakon bio dobar ili ? Demokratija po mojoj mjeri. Demokratija po kojoj SDP-e u RS-u dobije dva sa komenzacijske liste, a imaju zajedno par stotina glasova, a neki sa hiljadama nisu prošli i to je kao uredu, to ne smeta.
Ma ista situacija sa preletacima. Kad neko iz SDA preleti u NIP, NES itd onda je to OK i za tu osobu se uvijek kaze kako je „jedini normalan bio u stranki“. Kad neko iz Osmorke preleti onda se zove Schmidt i trazi zabranjivanje.
Daj ba, cinjenica je da i bez zrijeba SDA sama ima vise od svih ostalih zajedno.
Izasao sam na izbore,svoju obavezu ispunio,sta sada,jel trebam da palim auta i zgrade,pa da budem huligan?Hoce li to promijeniti nesto?Ili da pokupim porodicu i napustim ovu drzavu..e to bi promijenilo nesto za mene,ali ne za drzavu...
Znaci opet kockasto/loptasta koalicija u FBiH!