Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne umres od zagadjenja ubice te nadrogirani vozac ili narkoman od ranije poznat policiji sa milion kazni u saobracaju.
Kakvo smo oronulo društvo, ovo nema u El-Salvadoru ili Meksiku. Ako ne fasuješ rak pluća od papaka koji zagađuju neki ce te bahati primitivac pokupiti autom ili izrešetat iz hira i dobiti će dvije godine robije a ti pod zemlju
U Sarajevu je sve postalo opasno po zivot.
Jos kad me doktor upita pusis li tacno me iz prve izbaci iz cipela.
Disat' ili ne disat' pitanje je sad?
Ništa ljepše od šetnje sa pripaljenim cigaretlinom.
Sarajevo je postao kontejner od grada. Ako te ne ubiju klošari na ulici, ubiće te zrak.
Dje nije covjece, izasao sam na 5 min vratio se smrdim kao iz pusionice
Ma kako to? Pa zar nisu Forto i Konakovic obecali prije 10 godina kako ce cim dodju na vlast rijesit problem zraka u Sarajevu. Pljuvali su, lajali na SDA, da je ona krivac za los zrak. Platili su milione budzetskog novca Svedskim i Norveskim firmama, za kojekakve studie. Bagra izdajnicka, nesposobna.
Zrak je g0vnast kao što se vidi na mapi.💀
Generalno, ni život u Sarajevu nije baš na zavidnom nivou...
Trojaneri su uništili KS
Dramite...nazalost narod je toliko sludjen da je postao ovisnik o stresu, paranoji i slicnim stvarima.Ovdje nikad zrak nije bio cist, nije nista novo, kotlina puna konzervi, uostalom ovo je grad, zagadjeno je sve, hajte malo nazad na selo, svak na svoje, tamo je hvala Bogu cist zrak.
Ocito nisi izasao dalje od mahale. Imas ogromne gradove bez zagadjenja sa sredjenim sistemima grijanja, kontrole industrijskog zagadjenja, planska izgradnja i sta sve ne.
Godine koje dolaze nece poboljsati stanje.Sadite kopnenu paulovniju.
Dobro ste se sjetili. Do prije tri dana je 5 dana za redom bio u top 5 najzagadjenijih na svijetu.
nije opasniji od onih monstruma koji su opasnost za zivot svakog covjeka (djeteta)... zdravije udisat ikakav zrak nego naletit na hajvana sa zagađenim mozgom...
Kakanj ne spominjete? Truju nas medicinskim otpadom iz Italije, i starim gumama iz cijelog svijeta. O tome klix ne priča jer su vjerovatno plaćeni da šutr
Pobise nas seljaci