Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo ona što sisa državnu sisu, a nema veze koja je država. Niša ljubav i patriotizam, samo lova buraz...
Jel ovo ona sto je od te iste BiH 20 god uzimala ambasadorsku placu i tad joj nisu smetala nerijesena unutrasnja pitanja?! A sad sere po BiH kao zastupnica Hrvatske?! Hajd' zdra'o!
Molim? Zovku su plaćali Hrvati iz BiH i ona danas predstavlja Hrvate u EU parlamentu! Po tebi ona sere jer želi da sva 3 naroda budu ravnopravna? Podijelu BiH žele oni poput tebi koji ne shvaćaju da BiH nije Bošnjačka država nego država 3 naroda
Svaka ptica svome jatu leti...
I Evropa kad rješi politička pitanja, može doći kod nas!!!
Željana, molim te vrati se Željana,... zar ne čuješ urlik tigrova ispod svog prozora...
Takvo neznanje, pocevsi od Kitarevic i plejade pa do ove namjestene kontraverzne starlete, sa doslovno njihovim nebulozama o preustroju BiH i isto o legitimnim (Covicevim) i nelegitimnim, onih koji nisu njegovi podrepasi. Pa sta oni misle i ako ne znaju, sto ne upitaju, da li EU zeli i pristaje na formiranje fasistickih teritorija na svom prostoru. Pa znaju li koliko je zla i zrtava bilo u drugom svijetskom ratu u borbi naroda protiv fasizma. Zasto je Pavelic pobjegao, a Titu je priznao svijet.
@EmirSSuljagicspahic Kolinda bi bila upravu ako bi doslo do formiranja treceg entiteta i dodatnog preseljavanja i homogenizacije, onda sta slijedi nego od ostatka federacije, nego islamski entitet. Jedini ispravan preustroj je gradzanska drzava sa jednim predsjednikom. Prethodno zabraniti indotrinaciju, tipa, dvije skole pod jednim krovom.
Hrvatska nikad nije napravila odklon od politike podjele BiH zato sto konstantno podrzava realizatora te politike na terenu a to je HDZ BiH. Uspjela je da nametne svoj identitet BiH Hrvatima koji se sada sa Hrvatskim pasosima masovno iseljavaju. HDZ politika nikad nije bila politika opstanka i normalnog zivota BiH Hrvata nego prevashodno politika podjele BiH na etno principu. U svemu tome najvise su iskoristeni BiH Hrvati i etnizirana Bosnjacka struktura sa nedovoljno drzavne svijesti.
ovoj bih zabranio da se mijesa u BiH odnose ....svaka shusha se pravi pametna....bosnjaci imaju pravo da traze da se ova osoba ne petlja i BiH
Mars kujo
Samo mi ti Zeljana nemoj srat ! Ambasador BiH u Rimu do 2017. a od Januara poslanik Hrvatske u Europarlamentu. Dje to ima ljudi ???????????????????Pa Crnadak nije ni znao da odlazi sa funkcije. Necuveno a sere ko foka !!!
@smolsvoje Pa nema nigdje, to samo pokazuje da je ovo kvazi drzava i sto se prije podjeli zivjet cemo ko ljudi..... Al jbga, mi ganjamo inat, a crkavamo ....
@Valhalla007 crkava se velikoim dijelom zato sto se ganja inat i ceka neka podjela do koje nee doci. kao one sekte sto cekaju sudnji dan i samo izmisljaju datume
Oni koji su duboko zaglibili u ustaski delirijum, jednako rove i drze lekcije o njihovim nasrtajima na teritorij BiH, kao kroz brigu za gradzane BiH, koje su prozvali Hrvatima, pa misle da imaju tapiju, za opet isti Franjin preustroj i brigu za stanje u ovoj drzavi. Nego barem pricekajte odluku haskog suda za realizatore takvog preustoroja, pa ako ih sud pohvali, OK.
Napusi nam se kurcine...mi necemo u tu vasu govnivu rasisticku evropu
Pročitaš par ovih komentara i lako dođeš do zaključka da - ODAVDE TREBA BJEŽAT GLAVOM BEZ OBZIRA I NE OSVRTATI SE . . . Graditi budućnost s debilima je mazohistički čin na koji pristaju samo očajni, ludi i oni koji jadni nemaju izlaza ... Eto vama i Erdogan i Putin i sve istočnije od Drine ali na ZAPAD valja bježati . . . ! ! !
Unutrašnja politička pitanja koja treba riješiti su, ukidanje Protektorata i uspostava Republike.
pa i ne izgleda tako lose
mozda koja kila viska ali ovako vise nego zadovoljavajuce. Nije joj majkicka ni do koljena ali valjda dodik voli brkate
Nacionalne oligarhije su uzurpirale drzavu unistavajuci je od 90te do danas. Jaka i demokratska drzava znaci prosperitet sto je obrnuto proporcionalno njenoj podjeli ili podjelama bilo koje vrste koje vode u siromastvo i rat.
Nema budućnosti u BiH za normalne ljude koji nisu ispunjeni mržnjom.