Takvo neznanje, pocevsi od Kitarevic i plejade pa do ove namjestene kontraverzne starlete, sa doslovno njihovim nebulozama o preustroju BiH i isto o legitimnim (Covicevim) i nelegitimnim, onih koji nisu njegovi podrepasi. Pa sta oni misle i ako ne znaju, sto ne upitaju, da li EU zeli i pristaje na formiranje fasistickih teritorija na svom prostoru. Pa znaju li koliko je zla i zrtava bilo u drugom svijetskom ratu u borbi naroda protiv fasizma. Zasto je Pavelic pobjegao, a Titu je priznao svijet.
nazalost evropljani se ne boje "formiranja fasistickih teritorija" predpostavljam da mislis u Hercegovini, oni imaju strah (opravdan ili neopravdan) od formiranja islamske drzave u Bosni. malo citam inostranu stampu malo-malo pa sve sam vise uvjeren da je Kolinda GK imala pravo sa onom izjavom o "tisucama islamista" ocito samo to nama bosnjacima jos nitko nije rekao
@EmirSSuljagicspahic Kolinda bi bila upravu ako bi doslo do formiranja treceg entiteta i dodatnog preseljavanja i homogenizacije, onda sta slijedi nego od ostatka federacije, nego islamski entitet. Jedini ispravan preustroj je gradzanska drzava sa jednim predsjednikom. Prethodno zabraniti indotrinaciju, tipa, dvije skole pod jednim krovom.
Prikaži sve komentare (89)