Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jarane ne radi se o optužbama nego o pravosnažnoj presudi
Sta god je to je manje vazno ali iz svega je ocigledna namjera SDA da kompromituje sestorku kako je ovde i njihov BOT Automatic najavljivao od pocetka oktobra SDA PREUZIMA KANTON SARAJEVO
Envera Zornića, Izeta Tinjka, Mirsada Ašanija, Amira Husića, Envera Džanku, Džemala Hrustanovića zvanog "Paraga" i Ismeta Tinjka Okružni vojni sud u Sarajevu tada je osudio na skoro 54 godine zatvora. Presudu je izrekao tadašnji sudija, a današnji advokat Muhidin Kapo. Dakle, istina je , kamo sreće da nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma hajde, montiralo mu optužbe '93.?
Objasni mi šampito nisam u toku?
Eto sad heroji odbrane BiH imate svoju presudu pa je neoposrujete,takvih slucajeva ima na 1000 nepresudjenih ratnih zlocinaca.I vi imate nesto reci o vasem stradanju u proteklom ratu,nikad ama bas nikad niko nece vasa stradanja uzimati u obzir dokle god ne budete svoje zlocince priveli pravdi.Nemojte misliti da ste amnestirani sto ste bili miljenici zapada,zapamtite kad tad sve ce doci na naplatu.
Kako je gospodin aplicirao za posao s obzirom da je morao priliziti UVJERNJE O NEKAZNJAVANJU ???
Ma ne zajebaji Zornicu,pa bas da takvu optuzbu izmisle da bi zaustavili reviziju pricaj maloj djeci.
Uvijek isto, montiran proces..... ovi drug to je tako ima i presuda..... vidi u kometaru ako je i učinoi to je manje bitno nego ovi sto su na vlasti blate.... Bože dragi sačuvaj nas više od komentara zaključaka i političara........
Montiran si ti za direktora sa pravosnaznom presudom, imas li trun obraza
Koliki moras biti idiot da se oglasis da nisi kriv poslije 10 godina robije za ubistva.Sa kakvim moronima mi zivimo.
SDA u pokušaju rušenja Vlade KS roka i svoje bošnjake neistomišljenike
...jer će umijesani u kriminalne radnje biti otkriveni...
Pa da su iz SDPa otvorili internet, imali bi informaciju. A jesu. Lik dao pare ofirnoj i propaloj stranci i kupio direktorsko mjesto. Eto narode za koga glasate.
Dvostruki aršini sarajevske navodno multietične malhale
nisi ratni zlocinac, al si ubica I zato mrš stoko!
kako nekad neko ko je ubijao bude heroj a nekad neko bude napušten od svog naroda samo zato što je komunistička partija i to bivša sve bude i prođe ali svakom će šejtan zaigrati pred vratima nemojmo se tuđoj nesreći radovati kao svojoj sreći jer ne možeš uteći
Ne vjerujte svojim očima i sudu! Vjerujte Enveru! 🤪
60% rukovodećih govana u RSu su teški ratni zločinci pa niko ništa a mi odmah i expresno rješavamo.... Svaka nam čast.
@maximos Dobro? Sta ti predlazes, da vracamo istom mjerom i zaposljavamo zlocince koji su palili druge ljude? Dakle, ne "samo" ubijali, nego palili!