Komentari (527)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha nisu Hrvati htjeli da ga prime, jer je Plenki naredio HDZ-u da ne pricaju sa ovim medjedom. I sad kofol iz sigurnosnih razloga ne dolazi, nece te bolan, dovidjenja!
Isto radila i Kolinda pa EU sve opovrgnula, meni Milanovic ne smeta, njegov stav da. Sto zlo nanositi zlu, kad ce to zlo samo ispastati pred Bogom, svakako su ovakvi ljudi i opcenito politicari leglo nevjernika a nazivaju se raznim vjernicima. Fuj.
Ma ja, ujkani i chetalji su mirotvorci, mi bosnjaci to ocito zaboravljamo, niste vi klali i ubijali civile i htjeli komad BiH, mi smo to samo sanjali 4 i kusur godine rata. Ljubi te tata ujkan koji te tako maloumna odgojio.
Kakav populizam i namjestaljka za naivne. Ispst ce da su ga htjeli napasti “islamski radikali” i sl. Bubuljicava narkomancina ne shvata da je nebitan
Koga se još tiču nečije privatne posjete.
Nije ni mislio doci nego malo da zakuha ...sta to fali hrvatima koji dolaze na zimovanje ?
520 komentara !!!!!!!!! - covjek kaze car je gol i prodje kao neprijatelj
U somaliju zvanu efbejiha dolaziti samo sa pancirom
Radi sigurnosnih razloga, jebi se i ti i tvoj dolazak.
Mozel mi ko reci gdje se nalaze ta mjesta koja je kao htio posjetit? Da on nije htio kakvu vikendicu iznajmit privatno ili obic ujaka?
Zoki samo nam ga coki 🙂
Nisi dobro došao u državu BiH. I treba te proglasiti za personu non grata u prelijepoj, suvereno državi BiH....
e sad ko je glasao za ovoga pavijana
Ekstra, nisi dobrodošao
Sobzirom kako je prosao vucic,pametan potez...nikad niko ni uhapsen nije
Ostani di si tu si jer takiii kakiii si ni za disi nisi.
Hahahahah pa Zoki Milance ima manja muda od Plenkovica. Plenkovic se nije prepao.
U biti jedina je istina da ne bi bio dočekan i to čak i od bosanskih Hrvata. Mogao bi pojesti čevape (o svom trošku), svratiti u FIS u šoping i kući..i to je to.Neko mu je objasnio da je bolje da otkaže i smulja neki paćenički izgovor nego da se dodatno ofira.
Nikakvi prijetnji nema osim akoga raja nebude gadjala kestenjem i potom okupali i parfemom namirisali da ne smrdi po BiH.