Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju 3 strane, 3 istine, svaka ima svoje heroje i zlocince. Sto su za jedne heroji za druge su zlocinci i obratno.. Oruzane snage BiH nose i orlove i ljiljane i sahovnice zavisno kojem puku pripadaju. Glupo je vise pisati o ovome i paliti narod bezveze
Ima jedna istina nemaju tri
Samo je jedna istina a to je da su suskedi uzpeovci i genocidasi
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pa sto nece, kad je Konakovic presutio da je Hrvatska bila agresor. Njemu i trojki sve odgovoara samo da njih niko ne dira. Hijene
Konaković će na FACEtv da priča o Sebijinoj torbici tako da zadovolji svoje glasače. Naravno Senad (Nenad) ne smi je da ga pita ništa o državi, znaju obojica da je prodana.
Vas prva dvojica ne mozete tako braniti Sda. Kad god udarite na Senada nama se odmah vrati u misli sda banda. Tamam smo malo postali negativni prema trojki i onda docete vi neskolivani bitovi pa se osvijestimo. SENAD JE PONOS NAŠ. SENAD JE RATNI HEROJ. DJECES NA NJEGA BUDALO....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ŽIVJELA JEDNA I JEDINA,NAMA NAJDRAŽA...HRVATSKA REPUBLIKA HERCEG BOSNA
ŽIVJELA JEDNA I JEDINA,NAMA NAJDRAŽA...HRVATSKA REPUBLIKA HERCEG BOSNA
prcio majku svoju usta
Ustaše su veći zlikovci od četnika. Treba imati na umu da su UZPovci imali 60 konc-logira na prostoru Hercegovine. Zvjerstva koja su činili zarobljenicima Dretelja, Heliodroma i dr. je nezamislivo ljudskom umu. Najebacemo vam se ustaske majke kad-tad da znate.
Cujte, da nije bilo ovih i onih koji su pravili dar mar okolo, ja ne bi vidio Njemacku, Norvesku, Cemeriku, Kanadu, Kolumbiju itd. Hvala im.
alibaba verzija dodika.....
F25.
Hebo sebi sestru rosavu
A šta se dogodilo u Doljanima tri mjeseca ranije, 17. aprila 1993? Zaboravljeni zločin koji su pripadnici HVO počinili nad Bošnjacima u jablaničkim selima Sovići i Doljani 17. aprila. Pripadnici HVO i Hrvatske vojske su napali Doljane i Soviće 17.04.1993. i tada i u narednih nekoliko dana ubili 18 Bošnjaka (neke i kao zatočenike logora „Heliodrom“), svo civilno stanovništvo zatočili, pa deportovali, porušili obje džamije i sve bošnjačke kuće.
Za ove dušebrižnike koji palamude o zločinima a zaboravljaju vlastite pokolje! Fuj bagro uzpovska!
A što se dogodilo u Doljanima 28. 7. 1993.?
Ispravka 28.6.1993.
Idiot našmrkani
srbo cetnicka Banda uz pomoc Bosanski pravoslavaca pocinila Genocid u STEBRENICI.
Kada ćemo se mi pogledati u ogledalo u priznati da smo se ogriješili prema bosanskim Hrvatima u ratu i poraću iako su oni najmanje zaslužili to.
Prema bosanskim Hrvatima u ratu ogriješio se Franjo Tuđman i njegov fašistoidni uzp projekat "hzhb", predvođen hercegovačkim seljoberima iz kriminalne hobotnice HDZ. Svi su oni dozvolili ubijanja, progon i etničko čišćenje Hrvata iz okupirane teritorije zvane rs, da bi na kraju onaj govnar Čović otišao u isti taj brlog gdje su protjerani svi Hrvati, i slavodobitno uzviknuo: Čuvajte republiku srpsku! Fuj! Fuj!
Bošnjaci nikako da shvate cilj igre. U svačemu pa i u državi imaš dvojac jedan napada drugi smiriva i obrnuto. A kod bošnje svi napadaju ali svoje, a fini prema drugima jer žele biti fini. Biti fin neznači biti kulturan, nego biti fin znači poštovati prvenstveno svoje a tudji ološ napadati i vratiti mu milo za drago. Jer prema budali nemoraš biti fin, to ti je politika moj bošnjo
Ovaj samo još u Hercegovinu i možda Srbiju može otići. U Mađarsku ide po Vajkrem