Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko to nama drži predavanja o fašizmu,USTAŠKO CVIJEĆE, svi muslimani su bili ustaše pa su onda promjenili stranu usled poznatih događaja. Kakavu ćemo feštu napraviti kad budemo NEZAVISNA SRPSKA.
ibro dirkaj mi ga Pola Bosne srpsko ! Nama dosta, đavolu malo bilo.
Ko licno podrzava debelog lopova krvavog fasistu s laktasa?! Genocidni Bildt! BiH4EVER!
@puh, ne znam kako ti karakterises zapocinjanje rata protiv golorukih komsija, uz podrsku avijacije, artiljerije i pjesadije bivse jna. i jos uz to, od 100% okupirane bih, zavrsiti na 49%, i jos uvijek unutar te iste \"mrske\" bih. u pravu si djelimicno, nije pic-ketine, vec pic-kice. ostaj mi zdrav i paglu, odoh gledati tv.
@ ibro dirka moj Dragi Ibro ne možemo mi biti pič*etine jer mi smo počeli rat kad smo preglasani i uništili smo nelegalnu RBiH te ostvarili RS. Svaka nama čast.
Ja se ne bih mogao zateći na neprijateljskoj teritoriji jer sa Srbin. To što si ti pravoslavac je tvoja stvar ima na svijetu milijarda pravoslavaca. Ja sam ateista. Srbima su sječene glave u Alijinoj Bosni.
@RS @ puf trebali ste se i vi zatec u sa 92-95 pa da onda vidim bil tako govorili.. ja sam pravoslavac ali sam igrom slucaja ostao u sarajevu 92-95 i vi ste stvarno u zabludi kad tako razmisljate...
nije prijetnja, jednostavno realna analiza trenutne situacije. sto se tice titule najvecih pic-ketina na balkanu, necemo vam je oduzimati. zasluzili ste je posteno, jer i pored pokradenih migova i ostalih djakonija albanci vas istjerase kao zadnje pic-kice. kad smo vec kod jeftinih pic-ketina, reci mami da mi ne mora vracati kusur, fk trepca je to dobro naplatila.
@ ibro dirka moj Mislim brate ovo ono čemu prijetnje ako ih nećete izvršiti. 15 godina prijetite traktorijadom a ništa ne radite osim što kukate i jaučete. Pa mislim stvarno, dokle tako braćo Bošnjaci. Dokle ja se pitam, dokle. Stisnite mudica pa napadnite, niste valjda najveće p*čketine na Balkanu ?
cilj ovih jadnih izjaba je vrsenje nekakvog pritiska na mz i ogadjivanje bosnjacima, tako da bi ovi rekli \"ma nek idu\". medjutim, postize se kontra efekt, jer dodik i njegovi glasaci ovim samo ponovo pokazuju i mz i bosnjacima kakva su gamad. cini mi se da se nova traktorijada preko drine blizi, i ovog puta je ameri nece sprijeciti...
\"Zločinačke izjave\" ? To ne postoji dragi moji nepismeni Bošnjaci.
Dobro je rekao nas rahmetli predsjednik Izetbegovic da su komunjare gore od cet.nika BIH4EVER!
A nećete trpiti ? Jao što nam je žao... Pa otcjepite se od nas, dok živite sa nama moraćete nas trpiti. Pa nećemo valjda samo slušati pusto Tursko.
Hvala SDP. Ne trebamo kukati. Borba je jedini nacin - za sada sudskim putem, a poslije vidjet cemo...
Konačno saopštenje za javnost povodom ovog gnusnog cina fašiste i nacionaliste novog doba Milorada Dodika od strane jedne politicke partije...