Čestitke od Izetbegovića
14

FOTO / Zlatni odbojkaši se nadaju zasluženom statusu u društvu

Klix.ba
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović primio je danas reprezentativce BiH u sjedećoj odbojci, predvođene selektorom Mirzom Hrustemovićem i kapitenom Sabahudinom Delalićem

Čestitajući osvajačima zlatne medalje na Paraolimpijskim igrama u Londonu, predsjedavajući Izetbegović istakao je da su članovi našeg najtrofejnijeg državnog tima istinski heroji nacije.

U kratkom obraćanju reprezentativcima i rukovodstvu zlatne reprezentacije, Izetbegović je još jednom uputio riječi zahvalnosti što su sve istinske patriote u našoj zemlji učinili ponosnim i sretnim, uz želje da na najbolji način nastave predstavljati Bosnu i Hercegovinu na budućim svjetskim i evropskim takmičenjima.
Selektor tima Mirza Hrustemović, u ime igrača i Stručnog štaba, zahvalio je predsjedavajućem Izetbegoviću za čestitke i riječi podrške, izrazio nadu da će institucije kojima je sport u nadležnosti na pravi način vrednovati njihove uspjehe, te da će sjedeća odbojka, kao najtrofejniji bh. sport, dobiti zaslužen status u društvu, saopšteno je iz Ureda za odnose s javnošću Predsjedništva BiH.