Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da nece ostati samo na supljim rjecima. Treba to Bakire pogurati i uticati na te institucije da tim zlatnim momcima zaista da ono sto zasluzuju kao i mnogi sportasi u svijetu koji za ovakve uspjehe imaju daleko bolju podrsku. Ovi momci su nasu drzavu podigli na najvisu ljestvicu, samim tim i pokazali naš bosansko-hercegovacki prkos, snagu, volju, čast, borbenost i nepobjedivost!!!!!!! Momci borite se i dalje i siguran sam da ce se vas trud i isplatiti jer cijela BOSNA I HERCEGOVINA je uz vas i svi se vama PONOSIMO SVIM SRCEM!!! Zivjeli zlazni momci i zivio najtrofejniji sport u BiH!!!
JOS JEDNOM A F E R I M NASIM Z L A T N I M Z M A J E V I M A BOSNAE ! Zasluzili su i puno vise nasi zlatni zmajevi ! RBIH4EVER !
slikaj se ret.ardu sa pravim ljudima i borcima , sad ih primas kod sebe daboooogda teee
samo ti jedi tortu a tamo se pravi most ima da ostanemo zarobljeni u vremenu i prostoru forever
Obrij tu bradu Bakire. Opameti se.
Kod mene djeca u ulici već danima igraju sjedeću odbojku. Jučer su se i potukli, nisu se mogli dogovoriti ko će biti Delalić. Baš su alčaci.
Ako iko u ovoj državi zaslužuje sve onda su to ovi momci ! Iskreno se nadam da neće sve ostati na ovom prijemu i slikama, dajte ljudima pare ! Da ne bi njih ja sad 100 % ne bih sjedio ovdje i komentarisao. Vi ste ponos naše Bosne !
puuuu, svak je danas fotograf, gledajte fotografije-gore je osvjetljeno a dole mrak-puuuuu, fuj fotografa i fotografije......
Ne kontam što ne sjede?
jel vam podjelio bakir heroina
nikad našem svijetu ugoditi.Da nije bilo prijema bilo bi zašto ih inje primio.Momci svaka Vam čast ai Tebi Bakire takođe.ar nek se neko sjeti.
Jesil im podjelio i zlatne kasike ?